Facebook Pixel Γκολ και ντου! (LIVE)
| 2011-04-03 20:30:00

Γκολ και ντου! (LIVE)

Γκολ και ντου! (LIVE)

Με "ντου" υποδέχθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ το 1-0 από τον Γκερέιρο. Η παραίτηση Αδαμίδη δεν ήταν ...Original. Διαψεύδει ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αλλά το συλλαλητήριο συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ, στο ματς με τον Ατρόμητο. Μείνετε συντονισμένοι...

Το… χάος στην ΑΕΚ συνεχίζεται, καθώς μετά το συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την υποχρεωτική μεταφορά της ομάδας με ταξί στο ΟΑΚΑ, ακολούθησαν οι φήμες για παραίτηση του Σταύρου Αδαμίδη. Οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν άμεσα από την διοίκηση της Ένωσης, ωστόσο όλοι αναμένουν με αγωνία το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, καθώς τότε ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο από τον Αδαμίδης όσο και από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος επίσης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Βέβαια, τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι… ανησυχητικά στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς μετά την διαμαρτυρία περίπου 300 ατόμων στα επίσημα, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο πέταλο των οργανωμένων.

Οι φίλοι της Ένωσης έχουν κατέβει από το πάνω πέταλο στο κάτω διάζωμα και ήδη όλοι ανησυχούν τι θα γίνει αν… στραβώσει το ματς.

Ο sportdog θα σας ενημερώνει για ό,τι γίνεται στο ΟΑΚΑ…

- 79' Αναστάτωση στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία.

- 51’ Αποδοκιμασίες στους παίκτες της ΑΕΚ από τους Ενωσίτες με αφορμή την χαμένη ευκαιρία του Καμαρά για τον Ατρόμητο.

- Αποδοκιμασίες την στιγμή του γκολ υπήρχαν και κατά του εκφωνητή του αγώνα, ο οποίος είναι στον κόσμο του... Φωνάζει πανηγυρικά το όνομα του σκόρερ Γκερέιρο την ώρα που η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη...

- 33' Η ΑΕΚ προηγείται του Ατρόμητου με το γκολ του Γκερέιρο. Αντί για πανηγύρια όμως είχαμε είσοδο οπαδών με κουκούλα, οι οποίοι την τελευταία στιγμή υποχώρησαν ύστερα από παρέμβαση των σεκιούριτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι φίλαθλοι αποδοκίμασαν τους... μπουκαδόρους.

- Σεκιουρίτι παρατάσσονται μπροστά από το πέταλο για κάθε ενδεχόμενο.

- Στην κερκίδα της ΑΕΚ η ατμόσφαιρα είναι έκρυθμη... Αρκετοί βρίσκονται στο ταρτάν του γηπέδου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι λίγοι αυτοί που "ετοιμάζονται" λες και πάνε για πόλεμο. Ας ελπίσουμε ότι οι οπαδοί δεν θα ξεφύγουν...

- Κανένα σύνθημα δεν ακούγεται από την κερκίδα της Original

- Στο 13’ του αγώνα, οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον περίγυρο του αγωνιστικού χώρου και με ειρηνικές διαθέσεις μετέφεραν μπροστά από τα επίσημα, πανό το οποίο έγραφε: «Η ΑΕΚ ήταν μαγαζί γωνία και το ρίξατε στην επαιτεία». Δείτε σχετική φωτογραφία.

-«Παίκτες μπ...α βγάλτε τη φανέλα» φώναζαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για αρκετή ώρα στα μάτριξ του ΟΑΚΑ υπήρχε το μήνυμα: "Φίλαθλοι προστατεύστε την ομάδα μας"

-Από τη θύρα 2 στην 1 έχουν κατεβεί οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι έχουν αναρτήσει δύο πανό. Το ένα αναφέρεται στους μετόχους λέγοντας, «πληρώστε τα χρέη σας και δρόμο», ενώ το άλλο γράφει: «Νικολαϊδη, Κανελλόπουλο, Χατζηιωάννου, Γκούμα, Κούλη, Παππά, Νοτιά, ως πότε η ΑΕΚ θα πληρώνει τα εγκλήματά σας;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags