Facebook Pixel Η ΑΕΚ έχασε την αξιοπρέπεια της…
| 2011-04-03 19:23:00

Η ΑΕΚ έχασε την αξιοπρέπεια της…

Η ΑΕΚ έχασε την αξιοπρέπεια της…

Μέγιστη ντροπή και μεγάλη ξεφτίλα, χαρακτηρίζει ο Γιώργος Κουτσογιαννέλης τα όσα έγιναν στην ΑΕΚ σήμερα από τους φιλάθλους της και όσα γίνονται στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Όποιος άλλος έχει μια καλή ιδέα για να ξεφτιλίσει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τον επαγγελματία προπονητή της και να αναδείξει τις αδυναμίες της διοίκησης της ΑΕΚ, μπορεί να την καταθέσει.

Πως θα ήθελε να μετακινηθούν οι παίκτες στον επόμενο αγώνα τους ως τιμωρία μετά το 6-0 από τον Ολυμπιακό; Με γαϊδούρια; Με «πειραγμένα» παπιά σε τρικάβαλο; Με αγροτικά στην καρότσα; Ευπρόσδεκτες όλες οι ιδέες σας. Πείτε το και θα γίνει. Στην ΑΕΚ όλα μπορούν να γίνουν!

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έχει ήδη χάσει και δεν έχασε τρεις βαθμούς. Εχασε στην αξιοπρέπειά της. Ενας διασυρμός με 6-0 κατά της ΑΕΚ ή με 4-0 κατά του Ολυμπιακού είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Οι νικητές χαίρονται, οι ηττημένοι σκύβουν το κεφάλι και πάμε παρακάτω. Το ποδόσφαιρο προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για ρεβάνς. Οσοι θεωρούν ότι η μέγιστη ντροπή για μια μεγάλη ομάδα είναι να χάνει με τέτοια σκορ από μεγάλο αντίπαλο, πρέπει να αναθεωρήσουν. Μέγιστη νροπή είναι να υποχρεώνεται μια ομάδα σε τέτοια ξεφτίλα από τους ίδιους τους οπαδούς της, οι οποίοι διαλέγουν έναν τέτοιο τρόπο, προκειμένου να παραδειγματίσουν τους«βαριά» χαμένους του ντέρμπι, επειδή τους απέφυγαν πριν δύο εβδομάδες, «διαφεύγοντας» με ταξί. Τι θα έπρεπε λοιπόν να κάνουν σήμερα;

Να μη μετακινηθούν με το πούλμαν από το ξενοδοχείο για το ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά με ταξί! Πρόκειται ξεκάθαρα για μια αυτοδικία που προσβάλλει την αξιοπρέπεια της ομάδας. Μια τέτοια ενέργεια διασύρει και την ΑΕΚ και το λαό της. Οσο για τη διοίκηση της ΑΕΚ, τι να πεις; Οποιοσδήποτε σοβαρός εκπρόσωπος διοίκησης, όφειλε να κάνει το παν για να γλιτώσει την ομάδα και τους παίκτες από ένα τέτοιο διασυρμό. Η ανικανότητα και η ανευθυνότητα σε όλο τους το μεγαλείο.

Πηγή: Sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags