Facebook Pixel Στο έλεος του ...Θεού! (BINTEO)
| 2011-04-03 20:46:00

Στο έλεος του ...Θεού! (BINTEO)

Στο έλεος του ...Θεού! (BINTEO)

Μετά τη μεταφορά των παικτών με ταξί στο ΟΑΚΑ, τις φήμες περί παραιτήσεων, με τα πανό να στέλνουν μηνύματα και υπό απειλή επεισοδίων, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο σε πρόβα τελικού. Πέρασε η μπόρα;

Το γκολ ο Γκερέιρο στο 33΄, αλλά ...ποιος ασχολείται!

Πρώτα το συλλαλητήριο, μετά τα... ταξί και στη συνέχεια η απόλυτη σιωπή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η ΑΕΚ, πάντως, νίκησε τον Ατρόμητο (1-0) με τον Γκερέιρο (33').

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με 4-4-2 σε ρόμβο, έχοντας τους Σκόκο-Μπλάνκο επιθετικό δίδυμο και τον Γκερέιρο πίσω τους. Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Πολωνός, έδειξε ορεξάτος από νωρίς καθώς έχασε μια καλή ευκαιρία στο 3' αλλά αυτό, τελικά, ήταν μια...έκλαμψη για την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Με τον Ατρόμητο μαζικά πίσω για να μη χάσει και τον κόσμο στις εξέδρες να αδιαφορεί πλήρως για τον αγώνα, καθώς δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα, ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την ούτως ή άλλως προβληματική Ένωση να κάνει κάτι καλό.

Ο Σκόκο γυρνούσε πίσω για να πάρει την μπάλα και να βοηθήσει αλλά συνολικά στους Κιτρινόμαυρους το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο, με συνέπεια τα λεπτά να περνάνε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο. Έτσι, μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η συμπεριφορά του κόσμου που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ... Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την κατάταση που επικρατούσε, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει κάτι οργανωμένο και ήταν ξεκάθαρο ότι μόνο μέσω ατομικής ενέργειας θα έμπαινε γκολ. Οπως και έγινε στο 33' με τον Γκερέιρο. Το 1-0 πανηγυρίστηκε στο ΟΑΚΑ για λίγα δευτερόλεπτα αλλά αμέσως μετά επανήλθε η σιωπή και το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση...

Με την έναρξη της επανάληψης, πάντα μέσα σε απόλυτη σιωπή στις εξέδρες, η ΑΕΚ πλησίασε στο 2-0 με τον Γκερέιρο, ο Ατρόμητος στο 1-1 με τους Καμαρά, Αναστασάκο (μπήκε αντί του Φαβάλι) και φάνηκε ότι ποδοσφαιρικά θα βλέπαμε κάτι καλύτερο. Τελικά οι δύο ομάδες επανήλθαν στη... νιρβάνα του πρώτου 45λεπτου, με τον Χιμένεθ να αντικαθιστά τους Ματέος (τραυματίστηκε) και Γκερέιρο με τους Γιάχιτς και Λυμπερόπουλο αντίστοιχα.

Τα λεπτά περνούσαν... μαρτυρικά στο ΟΑΚΑ, ο Χιμένεθ ολοκλήρωσε τις αλλαγές με τον Καφέ αντί του Μπλάνκο στο 79', ο Ατρόμητος έμεινε με 10 στο 83' από την αποβολή του Σαρμιέντο χωρίς να είναι προφανής σε όλους μας ο λόγος και το 1-0 δεν άλλαξε παρά τα λάθη των Κιτρινόμαυρων και την πίεση του Ατρόμητου στο τέλος, με τους οπαδούς της ΑΕΚ προς το τέλος να ασχολούνται περισσότερο με την αστυνομία εκτός γηπέδου...

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Νασούτι, Ματέος (56' Γιάχιτς), Μάκος, Μίτσελ, Ντιόπ, Γκερέιρο (66' Λυμπερόπουλος), Σκόκο, Μπλάνκο (79' Καφές).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Μπαζίνσκι, Φαβάλι (57' Αναστασάκος), Νάστος, Μπρίτο, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης (64' Τάτος), Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Καμαρά.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags