Facebook Pixel Τα κουπόνια στον κουβά, ο Ηρακλής σε περιπέτειες! (BINTEO)
| 2011-04-03 20:53:00

Τα κουπόνια στον κουβά, ο Ηρακλής σε περιπέτειες! (BINTEO)

Τα κουπόνια στον κουβά, ο Ηρακλής σε περιπέτειες! (BINTEO)

Αν και όλοι… περίμεναν την ισοπαλία στην αναμέτρηση Εργοτέλης – Ηρακλής, οι Κρητικοί τους διέψευσαν και με γκολ του Χίμπλινγκερ στο 31’ πήραν τη νίκη με 1-0.
 

Οι Κρητικοί «καθάρισαν» οριστικά με την παραμονή, ενώ ο Ηρακλής αν και δεν κινδυνεύει άμεσα, μπήκε πλέον σε περιπέτειες. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 60’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρουμπάκης.
Η φημολογία μεγάλη, το «Χ» κλειδωμένο από τα μέσα της εβδομάδας και οι μουρμούρες αρκετές στα πρώτα λεπτά. Ο Εργοτέλης όμως με το γκολ του Χίμπλινγκερ έβαλε τέλος στα όσα ακούγονταν και με τη νίκη 1-0 επί του Ηρακλή εξασφάλισε την παραμονή του. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Ηρακλή, τον οποίο όμως βοήθησαν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων...


Ο Χίμπλινγκερ σταμάτησε τις… αποδοκιμασίες!

Η φημολογία της εβδομάδας για… καθορισμένο αποτέλεσμα δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τους παίκτες του Εργοτέλη και του Ηρακλή, οι οποίοι πάντως δεν είχαν και το έντονο άγχος του υποβιβασμού. Ο καιρός… σύμμαχος, όμως ο κόσμος δεν ξεπέρασε τους 3.500, ενώ στο «Παγκρήτιο» έδωσαν το παρών και 44 φίλοι του Ηρακλή! Ένα δοκάρι του Μπέτο από φάουλ στο 8’ ζέστανε τους Κρητικούς, ωστόσο αυτή ήταν και η μοναδική φάση στο πρώτο ημίωρο. Το άσχημο θέαμα έδωσε… ασίστ για χλιαρές αποδοκιμασίες από τους οπαδούς, κάτι όμως που σταμάτησε στο 32’. Αιτία; Ο Χίμπλινγκερ, ο οποίος με κεφαλιά κέρδισε τους αντιπάλους του και άνοιξε το σκορ για τον Εργοτέλη!
Οι Κρητικοί χωρίς άγχος, και ο Ηρακλής χωρίς λύσεις κράτησαν το σκορ στο α’ μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα της σωτηρίας.

Αποβολή χωρίς… αντίκρισμα!

Με τον αέρα του γκολ και της παραμονής μπήκε στο β’ μέρος ο Εργοτέλης, και το πρώτο τέταρτο κύλησε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Κάπου εκεί ο Παράσχος έδωσε ώθηση στην ομάδα του, πέρασε τον Τσίτα στο παιχνίδι δίπλα στον Επαλέ και τους Μάρα (αριστερά), Μαχόπ (δεξιά) στα άκρα. Ο Ηρακλής ανέβασε ρυθμό, και ο Ρουμπάκης του έκανε… δώρο την αποβολή του, αφού στο 58’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Λίμα ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο, στο 60’ έχασε ευκαιρία, ενώ ένα λεπτό αργότερα ξεκίνησε από τον ίδιο η φάση που ο Μαχόπ έχασε γκολ σε κενή εστία.

Ο Καραγεωργίου έβγαλε τον Βερπακόφσκις, όμως από το σημείο εκείνο και έπειτα ο Εργοτέλης έγινε πιο επικίνδυνος! Ο Μπούντιμιρ πήρε πρωτοβουλίες και μέσα σε επτά λεπτά (68’, 75’) έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς. Βέβαια, οι Κρητικοί δεν έφυγαν από το γήπεδο χωρίς… αγκομαχητά, αφού στο 89’ ο Κατσιαμπής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, δίνοντας παράλληλα στον Εργοτέλη το εισιτήριο παραμονής στη Super League. Mε παίκτη λιγότερο τελείωσε το ματς και ο Ηρακλής, αφού αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Παπαστεριανός.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags