03/04/11 - 21:41

«Δεν μπορώ να εξηγήσω κι εγώ το σημερινό»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είχε ούτε κι αυτός εξήγηση για την άθλια εμφάνιση του Παναθηναϊκού στις Σέρρες, πήρε πάντως την ευθύνη πάνω του.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω κι εγώ το σημερινό»
50.778views 0shares

Αναλυτικά:

"Δεν λειτούργησε τίποτα για μας. Ουσιαστικά, δεν παίξαμε και δεν είναι πάντοτε εύκολο να το εξηγήσω. Τις τελευταίες εβδομάδες κάνουμε καλή δουλειά στη προπόνηση, επί δύο εβδομάδες προπονηθήκαμε πολύ καλά και αυτά τα οποία πιστεύαμε για τον σημερινό αγώνα, ήταν αισιόδοξα. Αλλά, δεν παίξαμε. Φαίνεται ότι η ευθύνη είναι δική μου.

Δεν νομίζω ότι τα πράγματα έχουν να κάνουν με το κίνητρο ή όχι. Ολοι γνωρίζουμε ότι ακολουθούν τα πλέι οφ. Ολοι οι παίκτες που έχουν τα συμβόλαια γι' αυτή τη χρονιά ξέρουν την σημασία των πλέι οφ. Για τους επαγγελματίες παίκτες είναι σημαντικά τα πλέι οφ. Αρα, δεν μπορώ κι εγώ να εξηγήσω το σημερινό.

Η αλήθεια είναι ότι για τα πλέι οφ μεσολαβεί ακόμη ένας μήνας. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα και σε αυτούς τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες λόγω του ονόματος και του γοήτρου του συλλόγου, κατανοούν ότι δεν μπορούμε να δείχνουμε εικόνες όπως η σημερινή. Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τη δικαιολογημένη κριτική", είπε αρχικά ο Φερέιρα.

Ρωτήθηκε για το αν είδε αδιάφορους παίκτες για να απαντήσει: "Όχι, η λέξη αδιάφορη δεν είναι σωστή. Αυτό που είδα απ' όλους τους παίκτες μου είναι να βρίσκονται μακράν εκτός των δυνατοτήτων τους. Κι είναι προφανές ότι υπό αυτές τις συνθήκες η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά".

Σε ερώτηση σχετική με το κατά πόσο ο νεαρός Γεωργιάδης ενδιαφέρει τον ΠΑΟ, απάντησε ότι "δεν θα μιλήσω για παίκτες. Και για να τελειώσω θα ήθελα να πω, πέραν του ότι πρέπει να συγχαρώ τον Πανσερραϊκό και θα πω ότι η νίκη του είναι δίκαιη".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ