03/04/11 - 22:17

«Υπάρχει ανικανότητα στο γκολ»

Περί ανικανότητας της ομάδας του να πετύχει γκολ μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά την ήττα του Αστέρα από τον Άρη στην Τρίπολη.

«Υπάρχει ανικανότητα στο γκολ»
43.488views 0shares

Για το ματς: «Ασχολούμαι γύρω στα 10 χρόνια με την προπονητική, αυτό το πράγμα που είδα σήμερα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω ότι είμαστε σχετικά νέοι στο να το δούμε για να αναθεωρήσουμε πράγματα πάνω στο ποδόσφαιρο.

Σίγουρα ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ομάδα που δε βάζει γκολ, όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά δεν παίρνει τίποτα από το ματς. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, κι αυτό οφείλεται στον Σάκη Τσιώλη αλλά νομίζω ότι σήμερα αν κάποιος έπρεπε να πάρει το ματς, αυτός ήταν ο Αστέρας. Γιατί σε όλο το ματς είχαμε καλή απόδοση, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, 2 στο πρώτο και 6 στο δεύτερο. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η αποβολή αλλά είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Σίγουρα δεν έχουμε τύχη αλλά σε μεγάλο ποσοστό υπάρχει ανικανότητα στο γκολ. Δεν είναι κάτι σημερινό αλλά γίνεται σε όλο το πρωτάθλημα. Έχουμε καλή στατιστική σε τελειώματα αλλά τη χειρότερη σε γκολ. Ο αντίπαλος με μια φάση έκανε το γκολ γιατί το πέναλτι είναι υποψία ευκαιρίας. Καλή συνέχεια στον Άρη».

Για την παραμονή και για την διαιτησία: «Αν κερδίζαμε σήμερα, βάσει αποτελεσμάτων θα ήμασταν καλά αλλά και πάλι βάσει αποτελεσμάτων θα παλέψουμε να πετύχουμε το στόχο. Δε θέλω να πω κάτι για το διαιτητή. Με αυτό ασχολείστε εσείς, δεν το έχω κάνει ποτέ».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ