Facebook Pixel «Ισχύει ό,τι είπε ο Βαλβέρδε…»
| 2011-04-03 22:26:00

«Ισχύει ό,τι είπε ο Βαλβέρδε…»

«Ισχύει ό,τι είπε ο Βαλβέρδε…»

Ο τέταρτος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με την Καβάλα, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε και μας παρέπεμψε στις δηλώσεις του Ισπανού, ο οποίος όμως δεν είπε επίσης τίποτα….
 

«Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί όπως είπε ο προπονητής υπάρχει μία συμφωνία, προκειμένου να μην μπούμε σε προπονητολογία ή στα θέματα του συμβολαίου του προπονητή ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με αυτό το θέμα, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, που έχει δύο εβδομάδες ακόμη.

Δεν θέλουμε να μπούμε σε μία τέτοια συζήτηση, ούτε εμείς, ούτε ο κ. Βαλβέρδε, υπάρχει μία ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προ δεκαημέρου αν θυμάμαι καλά, στεκόμαστε σε αυτή όπως είπε ο προπονητής και από εκεί και πέρα έχουμε δύο παιχνίδια και σε δύο βδομάδες θα συζητήσουμε είτε θέματα συμβολαίου Βαλβέρδε, είτε θέματα μεταγραφών, ενίσχυσης κ.ο.κ.. Τηρείται το συμβόλαιό του κατά γράμμα και αυτή τη στιγμή πράγματι σχεδιάζουμε μαζί του την προετοιμασία της ομάδας για του καλοκαιρινούς μήνες», ανέφερε αρχικά ο Μώραλης.

Στην ερώτηση αν είναι διετές το συμβόλαιο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, απάντησε: "Αφού υπάρχει μία ανακοίνωση του Ολυμπιακού και μιλάει για διετές συμβόλαιο είναι έτσι τα πράγματα".

Για τη θέση που εξέφρασε ο προπονητής ότι σκοπεύει να τηρήσει κατά γράμμα τους όρους του συμβολαίου του, τόνισε: "Φυσικά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω εγώ από αυτά που είπε ο κ. Βαλβέρδε. Εφόσον ο κ. Βαλβέρδε σας είπε αυτό το πράγμα, ισχύει, από εκεί και πέρα λεπτομέρειες επ' αυτού ή συμβολαίων ή τι μπορεί να περιέχει κάθε συμβόλαιο μέσα, θα τα δούμε σε δύο εβδομάδες".

Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης και βάζοντας ένα τέλος στο θέμα, είπε: "Το συμβόλαιο είναι διετές. Όρους, επαναλαμβάνω, λεπτομέρειες και όλα αυτάδεν πρόκειται να συζητήσουμε τώρα, οπότε νομίζω ότι είναι άσκοπες περισσότερες ερωτήσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags