Facebook Pixel «Καμπανάκι; Σαν τις… καμπάνες της Μητρόπολης ήταν»
| 2011-04-03 22:36:00

«Καμπανάκι; Σαν τις… καμπάνες της Μητρόπολης ήταν»

«Καμπανάκι; Σαν τις… καμπάνες της Μητρόπολης ήταν»

Εμφανώς προβληματισμένος ενόψει πλέι οφ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γόντικας, μετά την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 1-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προεδρεύοντα αντιπροέδρου των «πρασίνων»:

Ήταν καμπανάκι εν όψει πλέι οφ αυτή η εμφάνιση;

"Μας ανησυχήσει όλους αυτή η εικόνα, πράγματι ήταν πολύ κακή μέρα. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ούτε μια φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν είναι μικρό καμπανάκι, είναι σαν να βαράνε οι καμπάνες της Μητρόπολης. Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε τη διαφορά που έχουμε τώρα. Με εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε και αυτό πρέπει να αλλάξει παρ' αυτά. Θα πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να δούμε τη πρέπει να γίνει. Δεν μίλησα στους παίκτες σήμερα, δεν γίνονται εν θερμό αυτά".

Είχατε επαφή για τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου;

"Όχι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Όλα αυτά θα κριθούν άλλη στιγμή. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα εσωτερικά μας θέματα και το πώς θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Τα διοικητικά επηρεάζουν τους παίκτες

"Στον αθλητισμό δεν υπάρχει τίποτα που να είναι εντελώς άσχετο, αλλά αυτό αφορά άλλες διαδικασίες του συλλόγου. Είναι σαν να με ρωτάτε αν κάποιος που ζει στην Ελλάδα σήμερα, επηρεάζεται απ' όσα συμβαίνουν. Προφανώς. Αλλά όλοι είμαστε επαγγελματίες και στη δουλειά του ο καθένας πρέπει να φροντίζει να επηρεάζεται όσο το δυνατόν λιγότερο. Αυτό είναι το μήνυμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags