Facebook Pixel Πόσα παίρνει ο Τσόρι; Όσα πέντε πράσινοι μαζί!
| 2013-10-27 11:00:00

Πόσα παίρνει ο Τσόρι; Όσα πέντε πράσινοι μαζί!

Πόσα παίρνει ο Τσόρι; Όσα πέντε πράσινοι μαζί!

Απίστευτο συμβόλαιο με Ολυμπιακό ο Ντομίνγκες, με πολλά εξτραδάκια και γκολ που στέλνουν ταμείο. Ποιοι πέντε παίκτες του ΠΑΟ μαζί, παίρνουν τα λεφτά του Τσόρι!

Πόσα παίρνει ο «ήρωας» του Ολυμπιακού στην Λισσαβώνα; Ποιο είναι πριμ για το πρωτάθλημα και το γκολ στην Μπενφίκα; Ποια τα... εξτραδάκια; Η απάντηση στο θέμα του sportdog!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες με το γκολ που έβαλε στην Μπενφίκα πριν από λίγες ημέρες, ενδέχεται να χαρίσει στον Ολυμπιακό την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και συγχρόνως πολλά εκατομμύρια, όμως ο ίδιος θα βάλει στην τσέπη του λιγότερα από 20.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η στήλη «spordog penalty», ο Τσόρι για το γκολ στην Λισσαβώνα θα πάρει 15.000 ευρώ, καθώς αυτό το bonus στο συμβόλαιό του, εάν προκριθεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση.

Οι καθαρές αποδοχές του άλλωστε, είναι 650.000 ευρώ με πολλά... έξτρα και πιο ψηλό bonus αυτό της κατάκτησης του πρωταθλήματος, που φτάνει τα 50.000 ευρώ!

Υπάρχουν βέβαια και κάποια άλλα... εξτραδάκια, όπως για παράδειγμα οι 25.000 ευρώ που θα πάρει αυτόματα όταν συμπληρώσει 10 επίσημες συμμετοχές!

Με απλά λόγια, ο Τσόρι αναμένεται να κοστίσει στους Πειραιώτες όσο θα κοστίσουν στον Παναθηναϊκό μαζί οι Φιγκερόα, Νάνο, Αμπέιντ, Ατζαγκούν και Σίλντενφιλντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags