Facebook Pixel «Πέσιμο» σε Φυτανίδη, Ντεγκρά και Λαζαρίδη!
| 2011-04-03 23:11:00

«Πέσιμο» σε Φυτανίδη, Ντεγκρά και Λαζαρίδη!

«Πέσιμο» σε Φυτανίδη, Ντεγκρά και Λαζαρίδη!

Η ήττα από τον Άρη έφερε και νεύρα στην Τρίπολη, με τους οπαδούς του Αστέρα να την «πέφτουν» σε Φυτανίδη, Ντεγκρά αλλά και στον Λαζαρίδη.

Αρχικά τα πυρά συγκέντρωσε ο Φυτανίδης. Μάλιστα, ένας από τους οπαδούς του Αστέρα του έκανε έντονη φραστική επίθεση λέγοντας: "Γιατί δεν έπαιξες, μήπως υπέγραψες στον Άρη" με τον Έλληνα αμυντικό να απαντάει: "Ντροπή να λέτε αυτά τα πράγματα σε μένα που στον Αστέρα έχω παίξει ακόμη και ένα πόδι"!

Στη συνέχεια, ακούστηκαν συνθήματα κατά του Ντεγκρά όταν ο Αργεντινός γκολκίπερ έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά μέσα. "Άντε τώρα πήγαινε στον Ολυμπιακό" φώναζαν χαρακτηριστικά κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έξω από τα αποδυτήρια του Αστέρα.

Οι πιο έντονες αποδοκιμασίες, ωστόσο, ακούστηκαν προς τον Νίκο Λαζαρίδη ο οποίος είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπόρεσε να κάνει δηλώσεις γιατί τα συνθήματα ήταν σε έντονο ύφος. "Σε πήραμε στη Γ' Εθνική και σε κάναμε άνθρωπο", "Ντροπή σου", "Μας κάρφωσες μαχαιριά" ήταν τα πιο ήπια από τα συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος ενός παίκτη που τίμησε για 5 χρόνια την φανέλα του Αστέρα!

Ο τελευταίος που άκουσε τις αποδοκιμασίες των εξοργισμένων φίλων του Αστέρα ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πέτρος Κωνσταντινέας. "Κρίμα και είσαι από τη Μεσσηνία", "Είναι ντροπή αυτά που έκανες σήμερα" και άλλα παρόμοια ακούστηκαν σε βάρος του Έλληνα διαιτητή που αποχώρησε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Πηγή: arcadia-sports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags