Facebook Pixel «Προτιμώ το τρένο από τα ταξί…»
| 2011-04-04 00:16:00

«Προτιμώ το τρένο από τα ταξί…»

«Προτιμώ το τρένο από τα ταξί…»

Απίστευτη ατάκα από τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος πήρε… χαλαρά την μεταφορά του στο γήπεδο με ταξί. Ο Αργεντινός μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου μίλησε για τις… δύσκολες στιγμές μετά τον Ολυμπιακό, αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλου.
 

Μιλώντας για όσα ακολούθησαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν, είναι ανάμεσα σε μας και στον κόσμο. Κατανοούμε τον θυμό του κόσμου. Και εμείς άλλωστε τον ίδιο θυμό και την ίδια ντροπή νιώθουμε. Ειδικά εγώ, που αγωνίστηκα σε αυτό το παιχνίδι και δεν μπόρεσα να αλλάξω κάτι. Είναι δύσκολο να αφήσεις πίσω το ότι έγινε με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δύο σημαντικούς στόχους όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Σε ερώτηση αν αυτό τον αποτρέπει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, είπε: «Είναι μία άσχημη εικόνα με όλα αυτά που έχουν συμβεί, όμως τώρα θα πρέπει να σκεφτώ τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται».

Όσο για το αν πιστεύει πως ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου και πρωτιάς στα πλέι οφ, μπορεί να αλλάξει αυτό το κλίμα, είπε: «Είναι δύσκολο να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε το Κύπελλο και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτούς τους στόχους».

Τέλος ρωτήθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου, αν έχει χρησιμοποιήσει ξανά ταξί στην Ελλάδα, για να πει: «Προτιμώ να χρησιμοποιώ το τρένο. Εντάξει, είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτά συμβαίνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags