Facebook Pixel Τραγικό: Παίκτης του Ρούβα «έθαψε» τον αδελφό του για να πάρει άδεια!
| 2013-11-01 23:29:00

Τραγικό: Παίκτης του Ρούβα «έθαψε» τον αδελφό του για να πάρει άδεια!

Τραγικό: Παίκτης του Ρούβα «έθαψε» τον αδελφό του για να πάρει άδεια!

Απίστευτο και όμως αληθινό… Ποδοσφαιριστής του Ρούβα είπε ψέματα πως πέθανε ο 14χρονος αδελφός του για να εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδειας από τις προπονήσεις της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για τον Κώστα Τσιταλκίδη, ο οποίος είπε στους ανθρώπους της κρητικής ομάδας πως πέθανε ο 14χρονος αδελφός του σε επικοινωνία με τον προπονητή, Αντώνη Καλογεράκη. Ο κόουτς της ομάδας, του μετέφερε τα συλλυπητήρια όλων και του έδωσε άδεια και το ελεύθερο να επιστρέψει όποτε εκείνος κρίνει. Παράλληλα με τον ποδοσφαιριστή επικοινώνησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Νίκος Σταματάκης, εκφράζοντάς του τα συλλυπητήρια του.

Και η συνέχεια είναι σοκαριστική. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή επικοινώνησε με τοπικό σάιτ που ασχολήθηκε εκτενώς με το γεγονός και είπε ότι ο γιος του ζει και ότι έχει προκληθεί αναστάτωση στην οικογένεια.

Λίγο αργότερα, όπως ήταν λογικό, τα νέα έφθασαν στην ομάδα με τους ανθρώπους της να πέφτουν από τα σύννεφα. Η διοίκηση επικοινώνησε με τον παίκτη που τους διεμήνυσε πως θα τα πουν από κοντά στην προπόνηση. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στην προπόνηση σαν να μην τρέχει τίποτα. αποκάλυψε την αλήθεια στους ανθρώπους του Ρούβα, λέγοντας ότι ο αδερφός του είναι καλά και πέθανε ένα άλλο συγγενικό του πρόσωπο και απέδωσε το όλο περιστατικό στη σύγχυσή του, αναφέροντας ότι δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα.

Δεν γινόταν, όμως, κάτι τέτοιο να περάσει ατιμώρητο. Μετά από εισήγηση του γενικού αρχηγού Νίκου Σταματάκη, ο Κώστας Τσιτλακίδης έλυσε τη συνεργασία του με τον Ρούβα, αφού στη Γέργερη λένε ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή και ασυγχώρητο.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags