Facebook Pixel Οι... αποκαλύψεις του Μπολτ για τη νύχτα με τη Χάιντι Κλουμ και τη Σάντρα Μπούλοκ!
| 2013-11-04 22:41:00

Οι... αποκαλύψεις του Μπολτ για τη νύχτα με τη Χάιντι Κλουμ και τη Σάντρα Μπούλοκ!

Οι... αποκαλύψεις του Μπολτ για τη νύχτα με τη Χάιντι Κλουμ και τη Σάντρα Μπούλοκ!

Μακάρι να τις είχα στο κρεβάτι μου και τις δύο, ομολογεί, προσθέτοντας το αφοπλιστικό: «Και ποιος άντρας δεν θα 'θελε;» -

«Μετά το Πεκίνο, μπορούσα να έχω όποια γυναίκα επιθυμούσα» λέει στη νέα αυτοβιογραφία του ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ - Για ποιο πράγμα μετανιώνει, τι απαντά για τις φήμες περί αναβολικώνΕξόχως αποκαλυπτική, ιδιαίτερα όσον αφορά στη σχέση του με το «ασθενές φύλο», αναμένεται να είναι η νέα αυτοβιογραφία του υπεραθλητή από την Τζαμάικα, Γιουσέιν Μπολτ, με τίτλο «Πιο Γρήγορος από Αστραπή».


Η γερμανική Bild δημοσίευσε αποσπάσματα του νέου βιβλίου, στο οποίο ο Μπολτ «ομολογεί» την επιτυχία που είχε στις γυναίκες, η οποία μάλιστα ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μετά τις επιδόσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008.

«Ιδίως μετά το Πεκίνο, μπορούσα να έχω όποια γυναίκα ήθελα. Έμπαινα σ' ένα μπαρ κι έλεγα: για να δούμε ποια θα πάρω απόψε!» λέει χαρακτηριστικά ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ.

Και προσθέτει, αναφερόμενος στις... διάσημες κατακτήσεις του: «Ήταν απίστευτο το πώς με αναγνώριζαν στο δρόμο και γενικά παντού. Οι κοπέλες έδιναν μάχη για το ποια θα έρθει μαζί μου κι εγώ απλώς μπορούσα να διαλέξω αν θα έχω αυτή ή εκείνη. Σε μια διαφημιστική περιοδεία στο Xόλιγουντ, με ρώτησαν η Χάιντι Κλουμ και η Σάντρα Μπούλοκ αν θα μπορούσαν να έρθουν μαζί μου σε ένα πάρτι. Να τις έχεις μαζί και τις δύο, ποιος θα έλεγε όχι; Περάσαμε μια εκρηκτική βραδιά, χορεύοντας ασταμάτητα και πίνοντας σαμπάνια. Ήταν υπέροχες, αλλά ειλικρινά δεν κάναμε κάτι άλλο, παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει».

Αμέσως μετά, ωστόσο, αναφερόμενος στο ίδιο περιστατικό, ο Μπολτ δεν έκρυψε ότι... πολύ θα ήθελε να έχει οδηγήσει στο κρεβάτι του και τις δύο! «Το ήλπιζα... Μιλάμε για τη Σάντρα Μπούλοκ και τη Χάιντι Κλουμ... Ποιος δεν θα το ήθελε;» παραδέχεται αφοπλιστικά.

Ο Μπολτ και το σεξ

Εξηγεί δε, ότι ο προπονητής του, Γκλεν Μάιλς, του είχε απαγορεύσει το σεξ, λέγοντάς του: «Οταν είσαι σε φόρμα, η έκρηξη τεστοστερόνης μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Γι' αυτό θα απέχεις από το σεξ». 

Εκείνος όμως, δεν τον άκουσε: «Αν το έκανα, θα είχα τρελαθεί. Όπως βλέπετε, δεν επηρέασε τις αγωνιστικές μου επιδόσεις!». 

Ο Μπολτ, η οδήγηση και το κρίκετ

Ακόμη, ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι είναι πολύ κακός οδηγός, έχοντας τρακάρει ουκ ολίγες φορές -τις περισσότερες σε δρόμους της πατρίδας του.

Μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι, πολύ πριν τον κερδίσουν τα κουλουάρ του στίβου, το αγαπημένο του άθλημα ήταν το... κρίκετ, ενώ, όσον αφορά στις φήμες περι αναβολικών, απαντά, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως τον αθλητή «με το μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο, που έχει δει ποτέ ο κόσμος».

Χιούμορ σε κάθε σελίδα

«Διάχυτο» σε όλο το βιβλίο του Μπολτ είναι το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει και που ο ίδιος επιστρατεύει με σημειώσεις του, στο τέλος πολλών σελίδων. Έτσι, αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων ότι μετανιώνει που δεν έμαθε την ισπανική γλώσσα («Να πάρει!» γράφει χαρακτηριστικά. «Και γνώρισα μερικά κορίτσια από την Ισπανία, που ήταν πραγματικά όμορφα»).

Επίσης, μιλάει για την αγαπημένη μητέρα του, που του έμαθε να... ράβει ένα σκισμένο του ρούχο, αν και ομολογεί ότι, η πρώτη του επιλογή, εάν σκιστεί ένα του πουκάμισο, π.χ., είναι να πάει να πάει ένα καινούργιο!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags