Facebook Pixel «Για το μέλλον δεν ξέρω»
| 2011-04-04 17:17:00

«Για το μέλλον δεν ξέρω»

«Για το μέλλον δεν ξέρω»

Όλα καλά τα είπε για τον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα είπε «δεν ξέρω…»

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο Αθλητικό Metropolis:

Για το ότι αγωνίστηκε παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: «Ήθελα πολύ να παίξω. Ήμουν χωρίς προπονήσεις, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».

Για τον αγώνα με τη Λάρισα: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Θέλαμε τους βαθμούς της νίκης μέσα στην έδρα μας. Είχαμε τον κόσμο, κάναμε τα πάντα για τη νίκη, την κατακτήσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για τη ζωή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Για αυτό παίζω και καλά. Για το μέλλον δεν ξέρω. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και εκεί να δούμε πώς θα τα πάμε».

Για το αν πίστευε ότι μπορεί να εξελιχθεί έτσι όντας παίκτης του ΠΑΟΚ: «Πράγματι, ήξερα από την αρχή ότι θα φτάσω ψηλά. Δεν περίμενα να φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι τώρα στον ΠΑΟΚ. Να λένε όλοι ότι είμαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Το οφείλω στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στην εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όσοι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ».

Για το τι σκέφτονται αυτός και οι συμπαίκτες του για τα πλέι οφ: «Στόχος μας είναι η ομάδα να νικάει. Να παίρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ».

Για τη μεταγραφολογία που αναπτύσσεται γύρω από το όνομά του: «Γράφονται πολλά. Όσοι γράφουν, μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν. Εγώ θέλω να βοηθάω μόνον την ομάδα. Αν υπάρχουν ή όχι σενάρια, αφορούν μόνο την ομάδα».

Για το αν θα δεχόταν ανανέωση συμβολαίου από τον ΠΑΟΚ: «Δεν μου έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, ας έρθουν να μου κάνουν την πρόταση».

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ δύσκολη ομάδα. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι οι τρεις βαθμοί. Εμείς θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ πριν από την τελευταία αγωνιστική. Ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας και στόχος μας είναι κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags