Facebook Pixel «Τιμή να είσαι αρχηγός του Άρη»
| 2011-04-04 17:30:00

«Τιμή να είσαι αρχηγός του Άρη»

«Τιμή να είσαι αρχηγός του Άρη»

Ο Χρήστος Βανγκέλι αναφέρθηκε στα συναισθήματα του όταν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Θέλαμε πολύ να νικήσουμε τον αγώνα με τον Αστέρα γιατί ήταν μια από τις τελευταίες μας ελπίδες για να καταφέρουμε να μπούμε στα play offs και να συμμετέχουμε την επόμενη χρονιά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις», είπε αρχικά στον «ARIS FM 92,8».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης(3/4) σχολίασε: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ο Αστέρας ήθελε τους βαθμούς γιατί κινδυνεύει κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Μπήκε δυνατά, μας δημιούργησε προβλήματα και με το γκολ που πέτυχε έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί μείναμε και με δέκα παίκτες. Σε εκείνο το σημείο όλοι νόμιζαν ότι τα πάντα τελείωσαν. Εμείς όμως πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και η ισοφάριση με το πέναλτι του Κόκε μας βοήθησε πολύ.

Στη συνέχεια ρισκάραμε και ευτυχώς καταφέραμε από μια στημένη φάση να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη».

Αναφερόμενος στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου(10/4, 19.00) υπογράμμισε: «Είναι μια επικίνδυνη ομάδα που έχει δείξει μια πολύ καλή εικόνα από την αρχή της χρονιάς. Ο δυνατός Αρης δεν έχει να φοβηθεί κανένα στην έδρα του ειδικά όταν έχει τη βοήθεια του κόσμου του ο οποίος θα δώσει το πάρων όπως κάνει πάντα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα παίξουμε για την ιστορία του Συλλόγου» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μπορούσαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και με μια νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου θα μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα».

Για το γεγονός ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης φόρεσε για κάποια λεπτά το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός μια μεγάλης ομάδας όπως ο Αρης. Ήταν ένα όνειρο για μένα να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Δεν μπορώ να το περιγράψω τα συναισθήματα που ένιωσα».

Τέλος ο Χρήστος Βανγκέλι ερωτηθείς για τις πιθανότητες που έχει ο Αρης να μπει στα play offs, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να νικήσουμε τα τελευταία δύο παιχνίδια. Μετά θα δούμε τι θα γίνει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags