Facebook Pixel «Να επιστρέψω; Σε καμία περίπτωση»!
| 2011-04-04 19:01:00

«Να επιστρέψω; Σε καμία περίπτωση»!

«Να επιστρέψω; Σε καμία περίπτωση»!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ούτε που σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του.

«Είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η Σάλκε, περνάω τέλεια και θα σκεφτώ να φύγω μόνο αν έρθει κάτι καλύτερο», είπε ο 19χρονος στόπερ στο i-sporty.gr.

Aναλυτικά:

Κυριάκο κλείνεις σχεδόν ένα χρόνο στη Γερμανία. Νιώθεις να έχεις προσαρμοστεί;

Από την στιγμή που έφυγα από την Ελλάδα ήξερα ότι στη Γερμανία θα ήταν δύσκολα και ότι θα έπρεπε να προσπαθήσω αρκετά για να προσαρμοστώ. Παρόλα αυτά, εγκλιματίστηκα πολύ γρήγορα και περνάω ήδη πολύ καλά.

Είσαι τυχερός που έχεις αρκετούς Έλληνες τόσο στην ομάδα όσο και στο Πρωτάθλημα...

Ναι, με τα παιδιά (Χαριστέα, Πλιάτσικα) βρισκόμαστε συχνά και έχουμε πολύ καλή σχέση. Πρόσφατα παίξαμε και με την Άιντραχτ με αποτέλεσμα να συναντηθώ και με τους υπόλοιπους Έλληνες που παίζουν στη Γερμανία (Γκέκα, Αμανατίδη, Τζαβέλλα).

Με τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου, τι σχέσεις έχεις; Πώς είναι να αγωνίζεσαι πλάι στον μεγάλο Ραούλ;

Τα πάω πολύ καλά με όλους τους συμπαίκτες μου. Όσο για τον Ραούλ είναι τεράστια προσωπικότητα, μεγάλος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος. Με βοηθάει συνεχώς. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και μας δίνει συμβουλές. Για αυτό άλλωστε λέγεται και Ραούλ.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στο εξωτερικό λένε ότι έχουν περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι στην Ελλάδα. Ισχύει;

Οι ευκαιρίες που δίνονται στη Γερμανία στους ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Εδώ αγωνίζεται όποιος είναι καλύτερος στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Από την άλλη στην Ελλάδα πρέπει να περιμένεις στη σειρά...

Οπότε η επιστροφή σου στην Ελλάδα, δεν θα πρέπει να περνάει απ' το μυαλό σου...

Σε καμία περίπτωση. Είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η Σάλκε, περνάω τέλεια και θα σκεφτώ να φύγω μόνο αν έρθει κάτι καλύτερο.

Πάμε στο Champions League τότε. Αποκλείσατε τη Βαλένθια στους «16» και στους «8» σας περιμένει η Ίντερ. Μπορείτε να προκριθείτε;

Η Ίντερ είναι πολύ μεγάλο σωματείο, έχει πολύ καλή ομάδα με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε.

Ποιους παίκτες ξεχωρίζεις από την Ίντερ; Ο Γουέσλι Σνάιντερ είναι πολύ μεγάλο παίκτης, όπως και ο Σάμουελ Ετό.

Θεωρείς κάποια ομάδα φαβορί για τη φετινή διοργάνωση; Αν δεν πάρουμε το Champions League εμείς (γέλια)...περισσότερες πιθανότητες έχουν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags