04/04/11 - 19:05

Πάλι θα ψάχνει για ομάδα ο Καστίγιο και δεν θα βρίσκει…

Βλέπαμε χθες την φάση του Καστίγιο να προσπαθεί να κόψει στα δυο το πόδι αντιπάλου και θυμηθήκαμε ότι γι΄ αυτόν τον παίκτη και αυτά τα ...μυαλά υπήρξε ομάδα που έδωσε 16 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ!

24.085views 0shares

Κι όμως, έτσι έγινε όταν τσίμπησε η Σαχτάρ και ο Κόκκαλης έτριβε τα χέρια του που φορτώθηκε με χρήμα ο Ολυμπιακός, ενώ ξεφορτώθηκε έναν προβληματικό χαρακτήρα.

Ο Καστίγιο, μάλιστα, είχε κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις εκείνο το καλοκαίρι και στο Κόπα Αμέρικα με το Μεξικό κι όλα έδειχναν ότι θα μεγαλουργήσει στην Σαχτάρ για να κάνει το επόμενο βήμα σε ακόμα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, όπως κι άξιζε βάσει ποδοσφαιρικού ταλέντου.

Και τελικά, ο Καστίγιο έφτασε να ψάχνει για ομάδα απεγνωσμένα εδώ κι εκεί. Κι ενώ ο Άρης τού έδωσε στέγη, παρά ταύτα πάει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ και τον αφήνει με δέκα παίκτες εντελώς αψυχολόγητα, ενώ έχανε με 1-0. Και, μάλιστα, με τόσο απαράδεκτο κι αντισυναδελφικό τρόπο, αφού ήταν φανερό ότι από καθαρή τύχη δεν έσπασε το πόδι του παίκτη του Αστέρα.

Κρίμα για τον Καστίγιο. Ποδοσφαιρικό ταλέντο από τα λίγα, όμως με αυτοκαταστροφικές τάσεις απίστευτες. Δυστυχώς, μ’ αυτά που κάνει καταλαβαίνει ο καθένας για ποιο λόγο σε λίγο πάλι θα ψάχνει για ομάδα και δεν θα βρίσκει...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ