Facebook Pixel Από το αεροπλάνο στην προπόνηση!
| 2011-04-04 19:23:00

Από το αεροπλάνο στην προπόνηση!

Από το αεροπλάνο στην προπόνηση!

Η αποστολή του Πανιωνίου επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας από την Κέρκυρα και αμέσως από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" πήγε στο προπονητικό κέντρο.
 

Εκεί, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Τάκης Λεμονής, απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του την Κυριακή και τη μεγάλη νίκη τους, ανέφερε στην ομιλία του: «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο για την νίκη στην Κέρκυρα, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκατε τον αγώνα, μετά το πέναλτι, την αποβολή του Ομο και την ισοφάριση. Αντιδράσατε όπως ακριβώς έπρεπε και καταφέρατε να πάρετε το τρίποντο.
 
Πήραμε μία σημαντική νίκη, όμως ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο μας και μαθηματικά. Αυτό θα πρέπει να γίνει στον επόμενο αγώνα, αυτόν με τον Πανσερραϊκό. Για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και με σοβαρότητα για να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags