Facebook Pixel Όσο κόβουν βόλτες, τόσο κόβει …φλέβες!
| 2011-04-04 20:10:00

Όσο κόβουν βόλτες, τόσο κόβει …φλέβες!

Όσο κόβουν βόλτες, τόσο κόβει …φλέβες!

Το κλίμα χαλαρότητας και αδιαφορίας στον Παναθηναϊκό δεν είναι τυχαίο. Την εβδομάδα που πέρασε οι μισοί ποδοσφαιριστές έκαναν αποθεραπεία , ενώ κάποιοι… αγνοούνταν.
 

Η εμφάνιση του «τριφυλλιού»  κόντρα στον Πανσερραϊκό ήταν ίσως η χειρότερη της χρονιάς. Οι παίκτες ήταν ξεκάθαρο πως δεν είχαν καμία όρεξη να αγωνιστούν, κάτι που συμβαίνει βέβαια, σε μεγαλύτερο ή σε μικρότερο βαθμό, σε όλα τα παιχνίδια από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως την εβδομάδα που πέρασε, ακόμα και μετά την επιστροφή των διεθνών, σε καμία προπόνηση δεν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές! Κάθε μέρα υπήρχαν κάποιοι που… πόναγαν και έκαναν αποθεραπεία ή ακόμα και χαλάρωμα για να ξεκουραστούν. Την ίδια ώρα, υπάρχουν παίκτες που… αγνοούνται, όπως ο Γκαρσία και ο Πλεσί, οι οποίοι διανύουν μάλλον τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους στην Ελλάδα.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, μάλλον ήταν αδύνατο ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος στις Σέρρες. Το γνώριζε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό τους κάνει όλα τα… χατίρια, αλλά προκοπή δεν βλέπει. Ο Πορτογάλος στα τελευταία ματς έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς, είτε δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής είτε χρησιμοποιώντας τους στις αγαπημένες τους θέσεις, ωστόσο και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.

Ο Φερέιρα καταλαβαίνει πως οι παίκτες του δεν έχουν καμία διάθεση να παίξουν, αφότου χάθηκε το πρωτάθλημα, ωστόσο ξέρει πως αυτό δεν το συμφέρει καθόλου.  Αν η ομάδα δεν πάρει την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του ChampionsLeague, θα είναι ο πρώτος που θα… κουνήσει μαντήλι. Για αυτό και θα προσπαθήσει με φωνές να τους «αφυπνίσει» τις επόμενες ημέρες, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν θα τα καταφέρει…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags