04/04/11 - 21:10

Μανούριασε ο Χολέμπας με Ερνέστο

Πολλοί το είδαν, λίγοι το πρόσεξαν. Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Καραϊσκάκη, ο Ισπανός τεχνικός πέρασε μπροστά από τη μεικτή ζώνη μιλώντας με τον Χοσέ Χολέμπας.

Μανούριασε ο Χολέμπας με Ερνέστο
52.299views 0shares

Ο Ισπανός εμφανιζόταν ...απολογούμενος στον Γερμανό για κάτι που είχε συμβεί μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μπροστά φουριόζος ο "Χολέβας" και πίσω του ο Ερνέστο με ύφος απολογητικό να του εξηγεί σε ήπιο τόνο κάτι, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως μάθαμε η παρεξήγηση δημιουργήθηκε γιατί ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τον Χολέμπας να μείνει σε θέση αριστερού μπακ όταν βγήκε ο Ριέρα και ο Ραούλ Μπράβο να παίξει αριστερό χαφ. Ο Χολέμπας περίμενε να ανέβει αυτός μπροστά και να μείνει πίσω στην άμυνα ο Ραούλ, κάτι που δε συνέβη ποτέ.

Ο Γερμανός νευρίασε γιατί η φυσική του θέση, αυτή στην οποία έμαθε να αγωνίζεται από μικρό παιδί, είναι αυτή του αριστερού χαφ και αριστερό μπακ έγινε επί Λίνεν την τελευταία διετία στη Μόναχο 1860. Ήταν τρομερή έμπνευση, πάντως, του Βαλβέρδε να βάλει τον Ραούλ αριστερό χαφ. Θα έχει να το λέει και ο ίδιος ο παίκτης ότι στα τριάντα του έπαιξε και εκεί...

Η παρεξήγηση λύθηκε γρήγορα, όμως το σκηνικό ήταν πραγματικά εντυπωσιασκό. Ο Ερνέστο πίσω από τον Χολέμπας να του εξηγεί σαν... βρεγμένη γάτα και ο Γερμανός με ύφος "τι μας λες τώρα;" μπροστά του να προχωρά ανένδοτος!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ