Facebook Pixel Ακύρωσαν στον Μέσι το γκολ του αιώνα! (BINTEO)
| 2013-11-08 10:00:00

Ακύρωσαν στον Μέσι το γκολ του αιώνα! (BINTEO)

Sportdog Team
Ακύρωσαν στον Μέσι το γκολ του αιώνα! (BINTEO)

Αν ο επόπτης στo Μπαρτσελόνα - Μίλαν έκανε τα στραβά μάτια, ή απλά ήταν …Έλληνας, αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα μιλούσε για ένα ασύλληπτο-απίθανο γκολ!

Η φάση είναι πεντακάθαρη. Δεν χωράει καμία αμφιβολία. Θα την έβλεπε και θα σήκωνε το σημαιάκι ακόμα και ο Σπύρος Τρύφωνας, ο περίφημος επόπτης – πρωταγωνιστής στο αξεπέραστο "Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη".

Το δείχνει και η γραμμή ότι ο Μέσι είναι 1-2 μέτρα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Μίλαν. Αλλά, διάολε, χάθηκε ο κόσμος να κάνει ο επόπτης τα στραβά μάτια; Δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να χάσει τη φάση και να …αμφιβάλλει υπέρ του επιτιθέμενου;

Γιατί, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, όλος ο κόσμος θα μιλούσε τώρα για ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ από τον Αργεντινό παικταρά. Και πραγματικά δεν θα ασχολιόταν κανείς με το αν θα ήταν, ή όχι, οφσάιντ Ακόμα και οι άνθρωποι της Μίλαν πιστεύουμε ότι δεν θα είχαν τη διάθεση να διαμαρτυρηθούν μετά από ένα τέτοιο πραγματικά απίστευτο γκολ.

Ο Σέρβος διαιτητής Μίρολαντ Μάζιτς σφυρίζει, λοιπόν, το οφσάιντ, μετά από άμεση υπόδειξη του βοηθού του, αλλά ο Μέσι έχει προλάβει, χωρίς να προλάβει να δει ότι είναι εκτεθειμένος, να βάλει αριστοτεχνικά -σαν χορευτής μπαλέτου- το πόδι του στην μπάλα, για να πετύχει ένα τέρμα σπάνιας - μοναδικής ομορφιάς.

Ο πολύπειρος Αμπιάτι κάνει υπερπροσπάθεια να αποκρούσει την μπάλα, αλλά η φοβερή καμπύλη που έχει πάρει, μετά τα φάλτσα του άσου της Μπάρτσα, δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια επιτυχίας. Αυτό το σουτ, με αυτό τον μαγικό τρόπο που εκτελέστηκε, ήταν απλά άπιαστο.

Απολαύστε, όπως έχουν κάνει μέχρι στιγμής περισσότεροι από 300.000 ποδοσφαιρόφιλοι, ένα τέρμα που ποτέ δεν μέτρησε, αλλά όλοι (ακόμα και ο επόπτης που το ακύρωσε, αν ήξερε την εξέλιξη της φάσης) θα ήθελαν να είχε μετρήσει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags