Facebook Pixel «Δεν έχω υπογράψει στην ΑΕΚ…»
| 2011-04-04 23:35:00

«Δεν έχω υπογράψει στην ΑΕΚ…»

«Δεν έχω υπογράψει στην ΑΕΚ…»

Ο Γιάννης Κοντοές ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΝΟVA, όπου και διέψευσε πως έχει «κλείσει» στην ΑΕΚ. Παράλληλα, μίλησε και για τον έναν βαθμό που χρειάζεται ο Πανιώνιος για να σωθεί.
 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοντοές στην εκπομπή «Super League Experts»:

Αν είχε επαφές με την ΑΕΚ: «Το συμβόλαιό μου όπως είπα τελειώνει το καλοκαίρι. Τα θέματα αυτά τα ελέγχει ο μάνατζερ μου. Δεν έχω υπογράψει με καμία ομάδα, προέχει ο Πανιώνιος».

Για την ενέργεια να πάει η αποστολή της ΑΕΚ με ταξί στο ΟΑΚΑ, μετά από απαίτηση των οπαδών: «Μόλις μου το είπαν εξεπλάγην. Στην Ελλάδα είμαστε θερμόαιμοι σαν άνθρωποι. Τέτοιες εικόνες βοηθάνε το ποδόσφαιρο. Είμαστε σίγουρα ιδιαίτεροι σαν άνθρωποι. Αυτό που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ, που πήγαν στο γήπεδο με αυτό τον τρόπο και κερδίσανε κιόλας, δείχνει ότι έχουν αξιοπρέπεια σαν άνθρωποι».

Για το αν ο Πανιώνιος σώθηκε: «Όταν δεν έχεις σωθεί μαθηματικά, ακόμα και ένας πόντος να απομένει δεν μπορείς να ηρεμήσεις».

Για το... μαγικό ραβδί του Τάκη Λεμονή: «Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κ. Τάκης Λεμονής δεν έχει μόνο ρόλο προπονητή στον Πανιώνιο. Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του σε εμάς, σέβεται πάνω από όλα αυτό που κάνει. Σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός και υπολογίσιμος για την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι ήμασταν χαμηλά στη βαθμολογία και τώρα ορίζουμε μόνοι μας την τύχη μας»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags