Facebook Pixel «Από πού προκύπτει ότι μιλάω για τον Μαρινάκη;»
| 2011-04-05 00:12:00

«Από πού προκύπτει ότι μιλάω για τον Μαρινάκη;»

«Από πού προκύπτει ότι μιλάω για τον Μαρινάκη;»

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη» του BluSkyέκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς θεώρησε, ότι υπονοήθηκε πως στην περιβόητη κασέτα μιλάει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου αναρωτήθηκε: «Από πού προκύπτει από το όνομα Βαγγέλης ότι μιλάω με τον κ. Μαρινάκη; Τι είναι ο κ. Κούγιας; Ο κόσμος ακούει συνέχεια τα ίδια πράγματα από εσάς. Χωρίς στοιχεία λέτε αερολογίες.

Ο κ. Κούγιας είναι αρμόδιος που θα υποδείξει στον εισαγγελέα ποιον θα καλέσει για μάρτυρα; Να δούμε τώρα που θα κληθεί και θα είναι αυτός κατηγορούμενος. Φέρτε τις γνήσιες κασέτες να τις ακούσουμε. Είναι προϊόν υποκλοπής, έχει γίνει συρραφή, είναι μονταρισμένες και είναι απάτη. Ο κ. Κούγιας θα είναι κατηγορούμενος τώρα».

Παράλληλα, ο κ. Μπέος προέτρεψε όποιον έχει τις γνήσιες κασέτες να τις βγάλει στη δημοσιότητα για να τις ακούσουμε.

Από εκεί και πέρα, φιλοξενούμενος στην εκπομπή ήταν και ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστος Αηδόνης, στον οποίο απευθύνθηκε ο Μπέος. «Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του τόπου, δώστε λύσεις και αφήστε το ποδόσφαιρο και τα στημένα παιχνίδια, χωρίς να έχετε αποδείξεις. Εσείς φοβάστε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο».

Η απάντηση του Υφυπουργού ήταν: «πιστεύουμε ότι δεν ζούμε σε έναν ιδεατό κόσμο και ότι έχουμε προβλήματα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags