Facebook Pixel Το γκολ της ντροπής! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-11-12 10:00:00

Το γκολ της ντροπής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το γκολ της ντροπής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συχνά λέμε ότι στο ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα. Ωστόσο αυτό που θα δείτε στο βίντεο και έλαβε χώρα σε ελληνικό γήπεδο δεν έχει ξαναγίνει. Και είναι ΝΤΡΟΠΗ για το άθλημα!

Ταξιδεύουμε μέχρι την όμορφη Πάτμο. Εκεί όπου πριν από λίγες ημέρες η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τη Δόξα Καρδάμαινας για αγώνα της β΄ κατηγορίας στον όμιλο των νησιών.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν το ματς με 1-0 με ένα γκολ που δεν υπάρχει καθώς σκόρερ χρίστηκε ποδοσφαιριστής που έκανε ζέσταμα πίσω από την εστία των φιλοξενούμενων! Όχι, δεν κάνουμε καμία πλάκα...

Δείτε προσεκτικά το βίντεο (φαίνεται και στο screenshot της κεντρικής φωτογραφίας μέσα στον κόκκινο κύκλο) και θα διακρίνετε τον παίκτη που κάνει προθέρμανση, μπαίνει στο γήπεδο, απλώνει το πόδι του και βάζει την μπάλα στα δίχτυα μετά από στημένο της ομάδας της Πάτμου.

Ο διαιτητής δεν είδε(;) τη φάση και μέτρησε κανονικά το γκολ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κερδίσουν τον αγώνα με αυτό το απίστευτο τέρμα. Όπως ήταν φυσικό οι φιλοξενούμενοι μετά το παιχνίδι έβγαλαν ανακοίνωση και έκαναν λόγο για το "γκολ της ντροπής"! Και δικαίως εδώ που τα λέμε... 

Ο σκύλος έψαξε και βρήκε το γκολ και σας το παρουσιάζει...   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags