Facebook Pixel Η κατάρα του κάμπου (ΦΩΤΟ)
| 2013-11-16 09:00:00

Η κατάρα του κάμπου (ΦΩΤΟ)

Η κατάρα του κάμπου (ΦΩΤΟ)

"Σκυλίσια Μέρα" με ένα τραγικό περιστατικό. Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή Αντόνιο Ντε Νίγκρις της Λάρισας προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η 16η Νοεμβρίου είναι μια μέρα πένθους. Σαν σήμερα το 2009 έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις της Λάρισας σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Ντε Νίγκρις ήταν Μεξικανός επιθετικός και υπέστη καρδιακή ανακοπή εκείνο το βράδυ, ενώ κοιμόταν στο σπίτι του, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Στη Λάρισα είχε πάει μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με μετέπειτα δημοσιεύματα η προηγούμενη ομάδα του, η Ανκαραγκιουτσού τον είχε ενημερώσει για γενετική δυσπλασία στην καρδιά και γι΄ αυτό διεκόπη το συμβόλαιό του. Ο ίδιος, όμως, θέλησε να συνεχίσει, παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις να σταματήσει το ποδόσφαιρο, με στόχο την κλήση στην εθνική του ομάδα για το Μουντιάλ 2010.

Με τη γυναίκα του Σόνια απέκτησε μια κόρη, τη Μιράντα, ηλικίας πέντε ετών το έτος θανάτου του.

Είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Μοντερέι, στη Σάντος, και στην Πόλι Εχίδο. Είχε 17 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με την εθνική του ομάδα, ενώ το 2001 ήταν φιναλίστ στο Κόπα Αμέρικα.

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής δημοσιεύουμε μερικά από τα πρωτοσέλιδα της επόμενης μέρας, με τις αθλητικές εφημερίδες να κάνουν λόγο για σοκ και για κατάρα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags