Facebook Pixel «Μυστήριος» επιχειρηματίας βάζει 2 εκ. ευρώ στον ΟΦΗ…
| 2011-04-05 18:01:00

«Μυστήριος» επιχειρηματίας βάζει 2 εκ. ευρώ στον ΟΦΗ…

«Μυστήριος» επιχειρηματίας βάζει 2 εκ. ευρώ στον ΟΦΗ…

Ο άνθρωπος που θα δώσει την οριστική λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ, Κρητικός επιχειρηματίας που διαμένει στην Αθήνα, αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ομάδας το ποσό των 2 εκ. ευρώ μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα και τις συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή είναι ο Νίκος Μαχλάς που μάλιστα χθες συναντήθηκε ενώ καθημερινά επικοινωνεί μαζί του δεκάδες φορές.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα μόλις μπει το ποσό των 2 εκ. ευρώ, θα αποκτήσει αυτομάτως το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ.

Όλα τα παραπάνω θεωρούνται δεδομένα εκτός και αν την ύστατη γραμμή προκύψει κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν αναμένεται.

Ο ρόλος του Μαχλά

Και εδώ γεννάται ένα ερώτημα. Από την στιγμή που ο Κρητικός επιχειρηματίας θα πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ποιος θα είναι ο ρόλος του Νίκου Μαχλά.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας επιθυμεί να παραμείνει στην θέση του προέδρου ο Νίκος Μαχλάς. Του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο ενώ και η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι αρκετά "ζεστή".

Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Μαχλάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στην θέση του προέδρου με τον υποψήφιο αγοραστή της ομάδας να επιθυμεί την ενασχόληση του παλαίμαχου άσου με τον ΟΦΗ και όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πηγή: athleticradio.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags