Facebook Pixel Τι δουλειά είχες Ερνέστο με τον Ουρουτία;
| 2011-04-05 18:47:00

Τι δουλειά είχες Ερνέστο με τον Ουρουτία;

Τι δουλειά είχες Ερνέστο με τον Ουρουτία;

Πέντε μέρες ρεπό είχε δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και όπως σημείωνε από τότε ο Sportdog το πενθήμερο αυτό δεν ήταν τόσο για να ξεκουραστούν τα παλικάρια του…
 

… αλλά για να πάει ήσυχος στην Ισπανία να κάνει τις επαφές για την επιστροφή του.

Όπως μάθαμε, ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στην πατρίδα του και συναντήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν υποψήφιο για την προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιοσού Ουρουτία.

Οι δυο άνδρες συνέφαγαν σε γνωστό ρεστοράν του Μπιλμπάο τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και μίλησαν εφ όλης της ύλης για το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του ο Ουρουτία για την Αθλέτικ και συμπεριλαμβάνει τον Βαλβέρδε στον πάγκο.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι συμφώνησαν να τα ξαναπούνε σε ένα περίπου μήνα όταν θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο σχετικά με τις πιθανότητες που θα έχει για να αναλάβει την προεδρία των Βάσκων ο Ουρουτία.

Όταν εμείς τα γράφαμε, κάποιοι μας έλεγαν ψεύτες και ιντριγκαδόρους. Τώρα βέβαια που όλος ο δημοσιογραφικός και μη κόσμος ακολουθεί κατά γράμμα το ρεπορτάζ του Sportdog δικαιούμαστε να πανηγυρίζουμε.

Για να μην ξεχνιόμαστε, όταν ο Ολυμπιακός έλεγε για διετή συμβόλαια και οι ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων έτρωγαν το παραμυθάκι της διοίκησης και παραμύθιαζαν με τη σειρά τους τον κόσμο, εμείς εδώ γράφαμε όλες τις αλήθειες. Ιδού μια ακόμα απόδειξη...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags