05/04/11 - 19:51

«Δεν λέει ‘όχι’ στον Ολυμπιακό»

Ο εκπρόσωπος του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, σε δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας του Αργεντινού τεχνικού με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν έχει γίνει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Δεν λέει ‘όχι’ στον Ολυμπιακό»
55.040views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμάνιο στο sport-fm.gr:

«Αυτή την ώρα βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη και μιλάω με ομάδα της Τουρκίας για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.

Δεν γνωρίζω για τα ελληνικά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Κούπερ με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο Κούπερ δεν έχει πρόβλημα να εργαστεί και πάλι στην Ελλάδα, αφού έχει περάσει πολύ καλά όσο ήταν στον Άρη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση από τον Ολυμπιακό ή οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Σαφώς ο Κούπερ με χαρά θα αναλάμβανε τον Ολυμπιακό. Είναι πρωταθλητής και την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχει στο Champions League.

O Κούπερ θέλει η επόμενη ομάδα που θα δουλέψει να έχει σοβαρό σχεδιασμό και σωστό προγραμματισμό. Δεν τον ενδιαφέρει αν αυτή είναι από Ισπανία, Τουρκία ή Ελλάδα».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ