Facebook Pixel Δεν… τρελαίνεται ο Μπλάνκο
| 2011-04-05 20:48:00

Δεν… τρελαίνεται ο Μπλάνκο

Δεν… τρελαίνεται ο Μπλάνκο

Την Τετάρτη θα συναντηθεί πιθανότατα ο Σταύρος Αδαμίδης με τον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, ωστόσο τα νέα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν είναι και πολύ ευχάριστα…
 

Ο Γκουστάβο Οναΐντια βρίσκεται στην χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας, όταν και συναντήθηκε με τον «Ζορό», ενώ σήμερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αδαμίδη. Ωστόσο, το κρίσιμο ραντεβού για το νέο συμβόλαιο του Μπλάνκο θα γίνει την Τετάρτη.

Εκεί η ΑΕΚ θα μάθει την απάντηση του Αργεντινού επιθετικού στην πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και πολύ καιρό. Θυμίζουμε, πως η Ένωση έχει προτείνει στον Μπλάνκο διετή επέκταση του συμβολαίου του με ετήσιες αποδοχές 630.000 ευρώ και είχε διαμηνύσει, ότι δεν είναι διατεθειμένη ν' ανέβει ούτε ευρώ.

Ωστόσο, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την συγκεκριμένη πρόταση και για αυτό καθυστερεί την απάντηση. Μάλιστα, ο Μπλάνκο στο περιβάλλον του τις τελευταίες ημέρες ισχυρίζεται πως το καλοκαίρι, όντας ελεύθερος, θα μπορέσει να βρει… κάτι καλύτερο, που σημαίνει μεγαλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα.

Για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει και μεγάλη αισιοδοξία πως ο «Ζορό» θα πει αύριο το «ναι» και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags