Facebook Pixel Από το Φάληρο, στους τέσσερις με τάλιρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-05 23:38:00

Από το Φάληρο, στους τέσσερις με τάλιρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το Φάληρο, στους τέσσερις με τάλιρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πρώτη του χρονιά στη Σάλκε μετά τη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πάει στους "4" του Champions League! Και πώς πάει! Με πεντάρα (5-2) επί της κατόχου Ίντερ στο Μιλάνο!

H oμάδα του Ραλφ Ράγκνινγκ και του… Κυριάκου Παπαδόπουλου έκανε ό,τι ήθελε τους «νερατζούρι» από την αποβολή του Κίβου στο 62` έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια! Πολύ καλή εμφάνιση στα χαφ από τον νεαρό , που έκοβε και έραβε στο κέντρο κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Καμπιάσο και ο Σνάιντερ!!

Παρ` όλα αυτά το ματς είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους με την γκολάρα του Στάνκοβιτς στο 27ο δεύτερόλεπτο!!

Οι Γερμανοί ισοφάρισαν με τον Μάτιπ στο 17` και η Ίντερ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ντιέγκο Μιλίτο στο 34`.

Από `και και πέρα άρχισε το πάρτι των «μπλε»! Ο Εντού με δύσκολη προσπάθεια στο 40` έκανε το 2-2 και τα χειρότερα έρχονταν για την Ίντερ…

Μόλις στο 46` ο Μιλίτο πήγε να μιμηθεί τον Στάνκοβιτς, αλλά έχασε την ευκαιρία δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β` μέρους για το 3-2.

Έτσι, ο Ραούλ στο 53` διέλυσε την… αστεία άμυνα της Ίντερ και με σουτ έκανε το 2-3, ενώ στο 57` ο Ρανόκια έβαλε γκολ αλλά σε λάθος εστία(!) κάνοντας το 2-4!

Η αποβολή του Κίβου στο 62` με ανόητη δεύτερη κίτρινη του Ρουμάνου σήμανε και κατάρρευση για την Ίντερ… Δοκάρι στο 64` ο Χουράδο, δοκάρι στο 74` ο Φαρφάν, στο επόμενο λεπτό ο Εντού δεν συγχώρησε και έκανε με βολίδα το 2-5, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί να πάνε στην Αγγλία; Τέσσερα έριξαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags