Facebook Pixel Γιατί να πάνε στην Αγγλία; Τέσσερα έριξαν! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-05 23:41:00

Γιατί να πάνε στην Αγγλία; Τέσσερα έριξαν! (BINTEO)

Γιατί να πάνε στην Αγγλία; Τέσσερα έριξαν! (BINTEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-0 της Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδια των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκριση. Δύο τέρματα ο Αντεμπαγιόρ, μία… γκολάρα ο Ντι Μαρία. Με δέκα από το 15’ οι «πετεινοί».
 

Η Ρεάλ επιβεβαίωσε απόλυτα τα προγνωστικά και χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε 4-0 της Τότεναμ και βρίσκεται πλέον με το… ένα πόδι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Μαδριλένους, καθώς μόλις στο 4’ ο Αντεμπαγιόρ με δυνατή κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Γκόμες και «έγραψε» το 1-0. Το γκολ όμως αυτό δεν ήταν το μόνο… άσχημο νέο για τους Άγγλους, οι οποίοι στο 15’ έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Κραόυτς δέχθηκε δύο γρήγορες κίτρινες κάρτες και αποχώρησε νωρίς νωρίς από τον αγωνιστικό χώρο. Η εξέλιξη αυτή έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους «πετεινούς», οι οποίοι στην συνέχεια υποχρεώθηκαν να παίζουν άμυνα. Η Ρεάλ πίεσε, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο τέρμα στο πρώτο μέρος.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Η Ρεάλ έπαιζε μονότερμα την Τότεναμ και τελικά στο 57’, ο Αντεμπαγιόρ και πάλι, με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το σκορ αυτό όμως, δεν αρκούσε στους Ισπανούς, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και τελικά στο 72’ ανέβασαν τον δείκτη του σκόρ στο 3-0. Σκόρερ ο Ντι Μαρία με ένα εκπληκτικό σουτ. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 87’, όταν από σέντρα του Κακά, έπιασε αμέσως του σουτ και νίκησε τον Γκόμεζ από κοντά για το 4-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, που εκτός κάποιου… θαύματος, στέλνει την Ρεάλ στα ημιτελικά.

ΡΕΑΛ Μ. (Μουρίνιο): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Αλόνσο, Κεντίρα (61' Λ. Ντιαρά), Ντι Μαρία (77' Κακά), Οζίλ, Ρονάλντο, Αντεμπαγιόρ (75' Ιγκουαΐν)

Στον πάγκο: Αντάν, Γκρανέρο, Αρμπελόα, Γκαράι

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ρέντναπ): Γκόμες, Τσορλούκα (80' Μπασόνγκ), Γκαλάς, Ντόουσον, Ασού Εκότο, Σάντρο, Μόντριτς, Τζίνας, Μπέιλ, Φαν Ντερ Φάαρτ (46' Ντεφόε), Κράουτς

Στον πάγκο: Κουντιτσίνι, Χάντλστοουν, Λένον, Παβλιουτσένκο, Κράνιτσαρ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags