Facebook Pixel Κόντης: «Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με τον Άρη, έχω σιχαθεί»!
| 2013-11-26 21:10:00

Κόντης: «Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με τον Άρη, έχω σιχαθεί»!

Κόντης: «Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με τον Άρη, έχω σιχαθεί»!

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης μίλησε για την επόμενη μέρα των «κιτρινόμαυρων» μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση με την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99.

Αναλυτικά όσα είπε στο Libero 107.4 fm

Για την χθεσινή αρνητική απόφαση είπε:

«Είναι πολύ άσχημο να μιλάμε για τέτοια θέματα για τον ΑΡΗ. Ντροπιαστικό για μια τέτοια ομάδα με τέτοιο κόσμο και ιστορία να έχει φτάσει σε σημείο. Εγώ δεν ήμουν ποτέ τόσο σίγουρος ότι ο ΑΡΗΣ Θα υπαχθεί στο άρθρο 99. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την Ελλάδα.

Δύσκολα αφήνουν τέτοια δίοδο. Υπήρχε επίσης διαφορετική ερμηνεία η δικαστής από αυτήν που έδωσε ο ΑΡΗΣ τον φάκελο. Ασχολήθηκε για παράδειγμα  με την τωρινή βαθμολογική θέση της ομάδας… Ασχολήθηκαν με το πραγματικό ποσό… Τα 32 που κάποιοι έλεγαν δεν υπάρχουν και τελικά η δικαστής είπε πως είναι 20. Δεν μπορώ να ξέρω λογιστικά τι γίνεται. Ξέραμε ότι είχε αφήσει ο Σκόρδας 15-16  εκατομμύρια χρέη και ότι ο Αθανασιάδης πληρώνοντας τα χρέη του προηγούμενου προέδρου  δημιούργησε και 4-5 εκατομμύρια δικά του. Είτε 20-30 κάποιοι επιτήδειοι πέρασαν στον κόσμο ότι κάποιοι τα φάγανε».

Για το αν κάποιοι θέλουν να πέσει η ομάδα σκοπίμως τόνισε:

«Κάποιοι αυτό σκοπεύουν και είναι Αρειανοί. Αν η ομάδα πέσει είναι πιο εύκολο στον κόσμο να αποδεχθεί πως η ομάδα πρέπει να πέσει στην γ’ για να γυρίσει καθαρή. Και αυτό μπορεί να γίνει είτε  αγωνιστικά είτε οικονομικά τώρα αν δεν τηρήσει η ΠΑΕ κάποιους διακανονισμούς.  Για παράδειγμα μπορεί κάποιος παίκτης να ζητήσει άμεσα αφαίρεση βαθμών από τον ΑΡΗ  στο επόμενο παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ είναι απροστάτευτος από τους πιστωτές που δεν έχουν κάνει συμφωνία λόγω 99 μπορεί όποιος θέλει να ζητήσει αφαίρεση βαθμών. Υπήρχε προστασία μέχρι να επιδικαστεί και να βγει απόφαση για το 99.

Για τον επενδυτή από Βολιβία που ακούστηκε επισήμανε:

 «Κατά καιρούς ο Μαρσέλο ασχολήθηκε με τον ΑΡΗ. Τον γνώρισα και εγώ προσωπικά όταν δώσαμε τον Νάτσο δανεικό στην ομάδα του την Μπολιβάρ. Μάλιστα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρευρεθεί στο Μάντσεστερ με το ιδιωτικό του αεροπλάνο να δει την ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι θέλει να εμπλακεί με τον ΑΡΗ και γενικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να το κάνει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή ψάχνεται για την Αμερική και το MLS».

Για το αν μπορεί να σωθεί ο ΑΡΗΣ παρά την μην υπαγωγή του στο άρθρο 99 είπε:

 «Ο ΑΡΗΣ μπορεί να σωθεί μόνο αν έρθει κάποιος επενδυτής και βάλει άμεσα χρήματα. Χρειάζονται περίπου 3-4 εκατομμύρια ευρώ στην αρχή και άλλα τόσα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πληρώνοντας συγκεκριμένα πράγματα θα πεισθούν όλη για την βιωσιμότητα του»

Για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί ξανά με τον ΑΡΗ:

 «Όχι δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με τον ΑΡΗ. Αν το έκανα ποτέ θα γυρνούσα σαν σίφουνας.  Εγώ μπορώ να κάνω μια ομάδα με όραμα… Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι δεν θέλω να ασχοληθώ, έχω σιχαθεί το περιβάλλον που υπάρχει. Προς Θεού δεν εννοώ τον κόσμο. Έχω καεί στον χηλό και φυσάω και το γιαούρτι.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους και ανθρωπάκια. Πιστεύω στο Θεό, είμαι βαθιά θρησκευόμενους. Η αχαριστία και η αδικία είναι οι πιο βαρύτατες μορφές αμαρτίας που μπορεί να κάνει κάποιος. Έρχεται η στιγμή που ο καθένας θα τα πληρώσει όσα έχει κάνει».

Τέλος, για το αν ερχόταν κάποιος επενδυτής και του έλεγε να αναλάβει σαν πρόεδρος ή κάτι παρόμοιο είπε:

 «Εξαρτάται, αν εξαφανιζόντουσαν κάποια κοπρόσκυλα, 5-10 που πρέπει να τελειώσουν μια και καλή από τον ΑΡΗ γιατί όχι. Αν ήταν και συμφέρον και δικό μου θα το έκανα. Αν έχω δηλαδή κάποια καλή αμοιβή και εγώ.

Πάντως έχω κάποια αίσθηση ότι κάποιος θα έρθει για επενδυτής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags