Facebook Pixel "Πήγα να του σπάσω τα πόδια, αλλά δεν μάσαγε"!
| 2013-11-27 11:00:00

"Πήγα να του σπάσω τα πόδια, αλλά δεν μάσαγε"!

"Πήγα να του σπάσω τα πόδια, αλλά δεν μάσαγε"!

Τρομερή ιστορία με πρωταγωνιστή έναν προπονητή ομάδας της Σούπερ Λίγκας και έναν στημένο ποδοσφαιριστή! Πότε έπαιξαν μπουνιές και για ποιο λόγο; Ο σκύλος διηγείται...

Ο 54χρονος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Λόρι Σάντσεζ, μέλος της "τρελής συμμορίας" της Γουίμπλεντον, έγραψε ιστορία στο βρετανικό ποδόσφαιρο όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα, αλλά και την ...εκρηκτική του σχέση με τον τότε συμπαίκτη του, Τζον Φάσανου!

Οι δυο τους μπορεί να συνυπήρχαν αρμονικά μέσα στο γήπεδο στη "χρυσή εποχή" της Γουίμπλεντον, αλλά ανάμεσα τους υπόβοσκε μίσος το οποίο εκδηλώθηκε μ ε...ξύλο το 1993, όπως το περιέγραψε γλαφυρά ο Φάσανου σε μια συνέντευξη του στο περιοδικό "Four Four Two" το 1998! 

Ο Φάσανου δεν ήταν ποτέ άλλωστε από τα ...καλύτερα παιδιά του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ το 1995 ενεπλάκη σε σκάνδαλο στημένων αγώνων, το οποίο αποκάλυψε η εφημερίδα "Sun", μαζί με τον συμπαίκτη του στη Γουίμπλεντον, Χανς Σέγκερς και τον παλιό γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Μπρους Γκρόμπελαρ. Άπαντες αθωώθηκαν, σε μια ιστορία πάντως που μέχρι και σήμερα έχει πολλά "σκοτεινά σημεία".

Ας δούμε όμως τι είχε πει ο Φάσανου για το "ξύλο" με τον Σάντσεζ...

"Το σκηνικό έμοιαζε με ταινία: Δυο άνθρωποι που ο ένας δεν γουστάρει τον άλλο πάνε να πλακωθούν. Ο "Σαντς" μου έδωσε μία και πρέπει να πω οτι δεν ήταν ...κακός (...)

Έτσι, σκέφτηκα πως θα του έδινα ένα μάθημα, σπάζοντας του τα πόδια, αλλά αυτός δεν "μάσησε" και με ξαναχτύπησε, οπότε είπα 'θα τον ξεκάνω' και του έκανα την καλύτερη λαβή μου, ακριβώς κάτω από τον θώρακα!

Κανονικά, ακόμα κι ένα άλογο θα έπεφτε κάτω, αλλά αυτός 'βράχος', μέχρι που ήρθε ο Τέρι Μπέρτον και μας χώρισε"!

Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί ο Λόρι Σάντσεζ να καταφύγει στα ίδια κόλπα και στον Απόλλωνα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags