Facebook Pixel "Ο Δαλούκας έδειξε τον Μπέο"
| 2011-04-06 16:41:00

"Ο Δαλούκας έδειξε τον Μπέο"

"Ο Δαλούκας έδειξε τον Μπέο"

Ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, Νίκος Κακκαβάς, αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς πως ο κ. Δαλούκας "έδειξε" στη δική του κατάθεση τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου πως τον εκβίασε.

«Υπήρξε μία εξαντλητική εξέταση του κ. Μπέου από τον διενεργούντα την προκαταρκτική εξέταση κ. Σιμιτζόγλου. Καταθέσαμε ένα πληρέστατο υπόμνημα και ο ίδιος ο κ. Μπέος απάντησε αναλυτικά και με σαφήνεια σε όσα φέρονται να του καταλογίζουν ο κ. Δαλούκας και δευτερευόντως ο κ. Κούγιας.

Η δική μας πεποίθηση είναι πως δεν υπάρχει καμία υπόθεση για στημένα παιχνίδια και απόπειρες επηρεασμού διαιτητού. Η μόνη υπόθεση που υπάρχει είναι αυτή της υποκλοπής και θα πρέπει οι δράστες άμεσα να λογοδοτήσουν. Αυτή είναι η μοναδική υπόθεση που έχει υπόσταση.

Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν. Όσον αφορά την κατάθεση του κ. Δαλούκα, σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετείται ούτε καν απόπειρα εκβιασμού. Προϋπόθεση για την τέλεση μίας εκβίασης είναι να υπάρχει εξαναγκασμός. Πώς υπάρχει εξαναγκασμός όταν κατά τα λεγόμενα του κ. Δαλούκα τον καλεί να παίξει υπέρ του Άρη και κατά τη φίλαθλη κοινή γνώμη να παίζει υπέρ του Παναθηναϊκού; Δεν υπάρχουν ούτε καν οι ενδείξεις για την κατηγορία της εκβίασης», τόνισε.

Παράλληλα κατηγόρησε κι εκείνος με τη σειρά του τους κ.κ. Πατέρα και Κούγια αναφέροντας ποια-κατά την άποψη της πλευράς του Αχιλλέα Μπέου-ήταν τα δικά τους κίνητρα.

«Ο κ. Πατέρας κατά τη μήνυση που καταθέσαμε είναι ο αυτουργός της πράξης. Είναι προφανές ότι η διένεξη που είχαν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, όσο και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου που ήταν το κύκνειο άσμα του κ. Πατέρα, τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει άριστα πως αυτό που έκανε συνιστά κακουργηματική πράξη και παρ’ όλα αυτά το έκανε.

Στη συνέντευξη Τύπου που έκανε ασχολήθηκε με το κύκλωμα που δήθεν κατήγγειλε και ασχολήθηκε κυρίως με την Παναχαϊκή, που από τότε έχει ανέβει στη βαθμολογία. Παρουσιάζεται ως εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά όλο αυτό λειτουργεί προς όφελος της ομάδας του», είπε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags