Facebook Pixel Μαθήματα ...γαλλικών από Σισέ σε Σαριέγκι!
| 2011-04-06 18:51:00

Μαθήματα ...γαλλικών από Σισέ σε Σαριέγκι!

Μαθήματα ...γαλλικών από Σισέ σε Σαριέγκι!

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, οι καυγάδες έλειπαν. Ο Σαριέγκι "σήκωσε" τον Σισέ στι δίτερμα και μετά ...τον πήρε και τον σήκωσε, με τον Γάλλο να σηκώνει την Παιανία στον αέρα με τις φωνές του!
 

Με ένταση ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς λίγο πριν το τέλος της ο Γιόσου Σαριέγκι έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Τζιμπρίλ Σισέ και προκάλεσε την… οργή του Γάλλου.

Ο Σισέ μόλις σηκώθηκε από το έδαφος άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση στον Βάσκο αμυντικό, ο οποίος του ζητούσε επανειλημμένως να ηρεμήσει, λέγοντας του πως δεν το έκανε επίτηδες.

Ο επιθετικός όμως του «τριφυλλιού» δεν ηρεμούσε με τίποτα και συνέχισε να φωνάζει σαν… τρελός, κάτι που οδήγησε σε ανταλλαγή αρκετών «γαλλικών» ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Στο σημείο αυτό λοιπόν, η ένταση άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα και έτσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο επεισόδιο. Με παρέμβαση του ζήτησε από τους δύο παίκτες να ηρεμήσουν και τους εξήγησε πως: «Μου αρέσει που έχετε πάθος ακόμα και στις προπονήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Αυτό δεν βοηθάει την ομάδα».

Στην συνέχεια ο Πορτογάλος σφύριξε το τέλος της προπόνησης και έστειλε όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags