06/04/11 - 18:51

Μαθήματα ...γαλλικών από Σισέ σε Σαριέγκι!

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, οι καυγάδες έλειπαν. Ο Σαριέγκι "σήκωσε" τον Σισέ στι δίτερμα και μετά ...τον πήρε και τον σήκωσε, με τον Γάλλο να σηκώνει την Παιανία στον αέρα με τις φωνές του!  

Μαθήματα ...γαλλικών από Σισέ σε Σαριέγκι!
33.547views 0shares

Με ένταση ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς λίγο πριν το τέλος της ο Γιόσου Σαριέγκι έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Τζιμπρίλ Σισέ και προκάλεσε την… οργή του Γάλλου.

Ο Σισέ μόλις σηκώθηκε από το έδαφος άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση στον Βάσκο αμυντικό, ο οποίος του ζητούσε επανειλημμένως να ηρεμήσει, λέγοντας του πως δεν το έκανε επίτηδες.

Ο επιθετικός όμως του «τριφυλλιού» δεν ηρεμούσε με τίποτα και συνέχισε να φωνάζει σαν… τρελός, κάτι που οδήγησε σε ανταλλαγή αρκετών «γαλλικών» ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Στο σημείο αυτό λοιπόν, η ένταση άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα και έτσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο επεισόδιο. Με παρέμβαση του ζήτησε από τους δύο παίκτες να ηρεμήσουν και τους εξήγησε πως: «Μου αρέσει που έχετε πάθος ακόμα και στις προπονήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Αυτό δεν βοηθάει την ομάδα».

Στην συνέχεια ο Πορτογάλος σφύριξε το τέλος της προπόνησης και έστειλε όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ