Facebook Pixel «Μίλησα με ΠΑΟ για Μπλάνκο και θα ξαναμιλήσω»
| 2011-04-06 20:53:00

«Μίλησα με ΠΑΟ για Μπλάνκο και θα ξαναμιλήσω»

«Μίλησα με ΠΑΟ για Μπλάνκο και θα ξαναμιλήσω»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ίσμαελ Μπλάνκο επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναΐντια, ο οποίος δήλωσε πως σύντομα θα ξαναμιλήσει με τους «πράσινους».
 

Παράλληλα, μιλώντας στο aek365.gr τόνισε πως δεν τους ικανοποιεί η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και δήλωσε… αδιάφορος, για το αν η Ένωση βιάζεται για την απάντησή τους.

Αναλυτικά:

Για τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσων αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ είναι σεβαστή αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν μπορώ όμως να πω ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία».

Για το χρόνο που ζήτησε από την ΑΕΚ για την απάντηση: «Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ διότι μελετάμε άλλες προτάσεις που υπάρχουν αλλά και ψάχνουμε για άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα».

Για τις επαφές με τον Παναθηναϊκό: «Ναι μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε».

Για τις προθέσεις του Μπλάνκο: «Ο Μπλάνκο είναι ανοιχτός όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Είναι όλα θέμα χρημάτων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags