Facebook Pixel Συζήτησαν για μεταγραφές. Nα τις κάνουν, μπορούν;
| 2011-04-06 22:11:00

Συζήτησαν για μεταγραφές. Nα τις κάνουν, μπορούν;

Συζήτησαν για μεταγραφές. Nα τις κάνουν, μπορούν;

Τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού, χωρίς βέβαια ακόμα να υπάρχουν λεφτά στον ορίζοντα...

Παρόντες πάντως ήταν ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος έκανε μια ενημέρωση και στα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής Πολέμης και Βεκρής, καθώς απουσίαζε ο Νίκας) κατά τη συνεδρίαση που υπήρξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, αυτά των Μπλάνκο, Αμπντούν και Μάτος. Για τον πρώτο ο Γόντικας επιβεβαίωσε τη συνάντηση που έκανε με τον εκπρόσωπό του, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον, ωστόσο σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να φτάσει στα νούμερα που βγάζει προς τα έξω ο μάνατζερ καθώς είναι πολλά τα λεφτά.

Για τον Αμπντούν, θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση, τον θέλει και ο προπονητής και εφόσον ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά και όλα πάνε καλά ο Παναθηναϊκός θα κάνει την κίνησή του.

Όσο για τον Μάτος οι πράσινοι δεδομένα τον θέλουν πίσω, από τη στιγμή που φεύγει και ο Ζιλμπέρτο και θα προσπαθήσουν να τον «ζεστάνουν» με μια επέκταση του συμβολαίου του για 1-2 χρόνια ακόμη. Στην περίπτωση που ο παίκτης εξακολουθεί να κλοτσάει ο Παναθηναϊκός θα δει πως μπορεί να τον πουλήσει.

Αντίθετα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έγινε καθόλου κουβέντα για Γεωργιάδη και Ανάκογλου, ενώ ο Γόντικας επανέλαβε το… αισιόδοξο σενάριο για αύξηση 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags