Facebook Pixel Και τώρα η Ρεάλ… (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-06 23:36:00

Και τώρα η Ρεάλ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τώρα η Ρεάλ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα με το 5-1 στο «Καμπ Νου» επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ ξεμπέρδεψε ουσιαστικά με την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League από το πρώτο ματς και περιμένει τη Ρεάλ, η οποία έχει επίσης το 4-0 επί της Τότεναμ…

Ο Ινιέστα μόλις στο 2` έδειξε τις προθέσεις των «μπλαουγκράνα», όταν κέρδισε την κόντρα και με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0. Πάντως, η πρωταθλήτρια Ουκρανίας δημιούργησε τρεις κλασικές ευκαιρίες (κυρίως λόγω των αμυντικών λαθών της Μπαρτσελόνα) και θα μπορούσε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να ανατρέψει το σκορ.

Ο Καταλανός έγινε δημιουργός στο 2-0 στο 34`, καθώς με μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε τον Αλβες στην πλάτη της ουκρανικής άμυνας και αυτός έκανε το 2-0.

Ο Πικέ στο 53` έκανε απλά το 3-0, ενώ στο 60` ο Ρακίτσκι με το… γόνατο έκανε το 3-1, απλά και μόνο για να δεχτεί η Σαχτάρ το 4-1 στο επόμενο λεπτό από το πολύ ωραίο γκολ του Κεϊτά.

Η Σαχτάρ είχε δοκάρι στο 82` με τον Λουίς Αντριάνο και εν τέλει στο 86` ο Ντάνι Άλβες χόρεψε από δεξιά την άμυνα και έστρωσε στον Τσάβι για το τελικό 5-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags