Facebook Pixel Όσο... τρέχει ο Γκιγκς, τόσο θα νικάει η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-06 23:39:00

Όσο... τρέχει ο Γκιγκς, τόσο θα νικάει η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο... τρέχει ο Γκιγκς, τόσο θα νικάει η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε εκτός έδρας την Τσέλσι με 1-0. Σκόρερ ο Ρούνεϊ με υπέροχο πλασέ, δημιουργός όμως ο… αειθαλής Γκιγκς. Δεν δόθηκε πέναλτι στην Τσέλσι στο 90’.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έψαξε το γκολ. Στο 20’ μάλιστα έχασε και μία μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ντρογκμπά μπήκε ωραία στην περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως ο Φαν Ντερ Σαρ έδιωξε με τα ακροδάχτυλα. Παρά την πίεση όμως των «μπλε», αυτοί που βρήκαν πρώτοι δίχτυα ήταν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Στο 24’ ο Γκιγκς κοντρόλαρε εξαιρετικά την βαθιά μπαλιά του Κάρικ, με ένα φοβερό σπριντ άφησε πίσω του τον Μποσίνγκουα και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε μέσα στην περιοχή στον Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε την… δουλειά του και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Μετά το γκολ η Τσέλσι πίεσε ακόμα περισσότερο και έχασε κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Η σπουδαιότερη ευκαιρία ήταν διπλή και σημειώθηκε στο 45’. Μετά το γύρισμα του Ντρογκμπά από αριστερά, ο Τόρες βρήκε ελάχιστα την μπάλα με το τακούνι, όμως την έστειλε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Λάμπαρντ έκανε το σουτ από κοντά, όμως ο Εβρά απέκρουσε στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι έπαιξε στο… μισό γήπεδο την Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 75’ έφτασε μία… ανάσα από το γκολ, όταν ο Φαν Ντερ Σαρ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τόρες, ενώ στο 90’ δεν δόθηκε πέναλτι στους Λονδρέζους σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Εβρά στον Ραμίρες μέσα στην περιοχή. Έτσι λοιπόν, το 0-1παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

ΤΣΕΛΣΙ (Αντσελότι): Τσεχ, Μποσίνγκβα (79' Μίκελ), Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κόουλ, Εσιέν, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Ζιρκόφ (70' Μαλουντά), Τόρες, Ντρογκμπά (70' Ανελκά)

Στον πάγκο: Τέρνμπουλ, Μπεναγιούν, Φερέιρα, Καλού

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σάαρ, Ράφαελ (51' Νάνι), Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Παρκ (90'+4' Σμόλινγκ), Βαλέντσια, Γκιγκς, Ερνάντες (78' Μπερμπάτοφ), Ρούνεϊ

Στον πάγκο: Κούστσακ, Σκόουλς, Έβανς, Γκίμπσον


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags