Facebook Pixel Να βρει κι άλλους Φιγκερόα!
| 2013-12-04 00:33:00

Να βρει κι άλλους Φιγκερόα!

Να βρει κι άλλους Φιγκερόα!

Σχεδόν όλα έχουν ειπωθεί για το μεταγραφικό ντιλ που έκανε ο Φιγκερόα, όμως εμείς θα δώσουμε και μια ακόμα διάσταση που δεν την είδαμε πουθενά.

Ο Παναθηναϊκός είχε μόνο κέρδη απ’ αυτή την υπόθεση. Για τον Φιγκερόα δεν ξόδεψε σεντ. Ούτε του έκανε κάποιο υπέρογκο συμβόλαιο.

 

Κατάφερε, λοιπόν, δυο φορές ο Παναθηναϊκός να βοηθήσει τον παίκτη να βρει την φόρμα του. Κι ο Αργεντινός το ανταπέδωσε με γκολ! Κάποια εκ των οποίων πολύ σημαντικά.

 

Τελικά, μετά από έναν περίπου χρόνο συνεργασίας και δυο «μισές» σεζόν, ο Φιγκερόα πήγε προσφορά στον Παναθηναϊκό με συνολικά οφέλη 1 εκ. ευρώ. Εξαιρετικό ποσό κι ανάσα για το πράσινο ταμείο.

 

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σε τίποτα δεν βρέθηκε να χάνει απ’ αυτή την ιστορία. Αντιθέτως, μετράει κέρδη αγωνιστικά και οικονομικά. Μην ξεχνάμε ότι έχουν υπάρξει στο παρελθόν τόσοι και τόσοι παίκτες που έφυγαν ελεύθεροι ή που έπρεπε να αποζημιωθούν για να σπάσουν τα συμβόλαιά τους.

Ο Φιγκερόα, λοιπόν, και τα γκολάκια του τα έβαλε όσο έπαιξε, αλλά και λεφτά μπήκαν στο ταμείο του Παναθηναϊκού.

 

Με λίγα λόγια, δεν πάει να πει μόνο ότι οι ευκαιρίες για παίκτες είναι στα 20 και στα 22 τους χρόνια. Αν επιλέγονται σωστά οι ποδοσφαιριστές, τότε και στα 32 τους, μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θα τον χαλάσει τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, αν που και που ξαναβρίσκει κι από έναν, δυο Φιγκερόα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags