Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της UNICEF
| 2013-12-05 18:02:00

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της UNICEF

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της UNICEF

Σε ακόμα μία πρωτοβουλία της UNICEF θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον διεθνή Οργανισμό. Την προσεχή Δευτέρα (9/12) θα πραγματοποιηθεί Τηλεμαραθώνιος στη Δημόσια Τηλεόραση και στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της εκδήλωσης που έγινε την Πέμπτη (5/12), ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, μίλησε για τα συναισθήματα περηφάνιας που έχουν όλοι στο σύλλογο για τη συμμετοχή τους στις δράσεις της UNICEF.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/12, 12:00), στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Α' Όροφος), η συνέντευξη Τύπου για το φετινό Τηλεμαραθώνιο της UNICEF. Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα και με κάθε τρόπο τη δράση του μεγάλου Οργανισμού, δίνοντας και εκεί το "παρών".

Ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Ευχαριστώ τη UNICEF για την πρόσκληση. Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε αυτή την συμφωνία όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Θέλουμε να ενισχύσουμε και να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους. Η Ελλάδα εκτός από χώρα που έχει κρίση είναι και χώρα βοήθειας.

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και βρίσκεται στην ελίτ των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Είναι μεγάλη μου τιμή που φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα με το λογότυπο της UNICEF και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε οι παίκτες να βοηθήσουμε σ’ αυτή την προσπάθεια. Και τη Δευτέρα στον Tηλεμαραθώνιο θα προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί και ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags