Facebook Pixel Χτύπησε στα... Ψαχνά!
| 2013-12-05 22:52:00

Χτύπησε στα... Ψαχνά!

Χτύπησε στα... Ψαχνά!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 3-0 στη Λεωφόρο τον Ηρακλή Ψαχνών (Δώνης, Κλωναρίδης, Καρέλης) και ουσιαστικά "καθάρισε" την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου, ενώ μπορούσε και περισσότερα γκολ. Στις 15/1 η ρεβάνς

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές και αν εξαιρέσει κανείς το αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, τα πήγαν πολύ καλά σκοράροντας τρία γκολ, ενώ ήταν σε θέση και για περισσότερα. Ο Δώνης άνοιξε το σκορ στο 35` ενώ σε ένα δίλεπτο ξέσπασμα (58` και 59`) ο Παναθηναϊκός "καθάρισε" το ματς με τα γκολ των Κλωναρίδη και Καρέλη, με τον τελευταίο να δίνει και την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν για τους παίκτες του Αναστασίου που θα πάνε στη ρεβάνς των Ψαχνών χωρίς... καρδιοχτύπια

Μπορούσε και καλύτερα

Παιχνίδι κέντρου είχαμε στο ξεκίνημα, χωρίς ρυθμό και φάσεις (πλην ενός καλού σουτ του Καρέλη στο 13`) με λάθη εκατέρωθεν και τον ΠΑΟ να ψάχνει τα βήματά του. Στο 18` πάντως Ζέκα και Σπυρόπουλος συνδυάστηκαν άψογα από δεξιά, ο τελευταίος γύρισε στον Κλωναρίδη, αλλά το σουτ του πήγε μόλις άουτ, στην πρώτη επικίνδυνη στιγμή του ματς, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές.

Ο Κλωναρίδης στο 25` από... αλτρουισμό δεν τέλειωσε τη φάση, πηγαίνοντας να γυρίσει στον Καρέλη με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία. Η πράσινη υπεροχή καρποφόρησε στο 35` με τον Δώνη να κάνει το 1-0 με κοντινή προβολή από τη σέντρα του Κλωναρίδη. Ο Παναθηναϊκός απείλησε επίσης στο 40` με τη διπλή ευκαιρία των Ντίνα-Σπυρόπουλου (ο Αθανασόπουλος έδιωξε τελευταία στιγμή) και στο 45` με τον Σπυρόπουλο πάλι που δεν μπόρεσε να σκοράρει στην κίνηση. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλο το πρώτο μέρος, με τα Ψαχνά να αρκούνται σε παθητικό ρόλο.

Μπαμ-μπαμ!

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο κύλησε στην αρχή το β` μέρος στο ξεκίνημα του, αλλά έφτανε ένα ξέσπασμα για να καθαρίσει ο Παναθηναϊκός ματς και... πρόκριση! Στο 58` ο Καρέλης έκλεψε από τον Νικολόπουλο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη που σκόραρε σε κενή εστία, ενώ αμέσως μετά ο 21χρονος φορ έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με μακρινό σουτ για το 3-0! Στο μεταξύ, ο Αναστασίου προχώρησε και σε αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους μικρούς Αναστασόπουλο, Μπαλμπόα, όπως και στον Ατζαγκούν. Ως το τέλος του ματς από τον Δελφάκη δεν άλλαξε κάτι άλλο, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 3-0.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 35' Δώνης, 58' Κλωναρίδης, 59' Καρέλης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 57' Ντίνας, 80' Ζέκα - 20' Παλαιολόγος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα, Δώνης (72' Αναστασόπουλος), Ντίνας (64' Ατζαγκούν), Κλωναρίδης, Καρέλης (75' Μπαλμπόα).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Νικολόπουλος, Παλαιολόγος (62' Φοντακάρο), Τσιμόντζι, Γκεμίσης, Τσούτσης (79' Επιτροπάκης), Γκμπαγκίντι, Κοιλιάρας, Κρητικός (52' Ντελέκος).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags