Facebook Pixel Αυτή τη φορά είχε μισή... Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2013-12-13 00:58:00

Αυτή τη φορά είχε μισή... Τούμπα

Αυτή τη φορά είχε μισή... Τούμπα

Η ανατροπή απόψε έμεινε στη μέση, καθώς ο μικρός Πόζογλου στο 90+4` απλά έσωσε την ισοπαλία (2-2) με την Αλκμάαρ, αλλά ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο

Μια, δυο... ο ΠΑΟΚ παραλίγο να την πατήσει κόντρα στην Αλκμάαρ, καθώς το γκολ του νεαρού Πόζογλου στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-2, αν και ο Δικέφαλος πήγαινε για τρία αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλίες 0-0, 1-1). Κακός ο ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια, έδωσε χώρο στις ρεζέρβες των Ολλανδών και το πλήρωσε, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, η οποία όμως τον έστειλε στη 2η θέση.

Βαριεστημένος ΠΑΟΚ

Χωρίς να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, πλην ενός καλού σουτ του Στοχ, ανέλαβε τα ηνία του ματς κόντρα στην Αλκμάαρ που ήθελε να χτυπήσει στην κόντρα, κυρίως με τον ταχύτατο Χαπς από αριστερά. Οι Ολλανδοί ισορρόπησαν σιγά-σιγά, καθώς οι παίκτες του Στέφενς ήταν φλύαροι, έριξαν το ρυθμό, κέρδιζαν μέτρα προς την περιοχή και έγινε το 0-1. Ο νεαρός Λαμ στάθηκε όρθιος στην περιοχή, γύρισε με πλάτη και με σουτ άνοιξε το σκορ στο 31`.

Ο άπειρος Λιούις έπεσε άτσαλα στον Κίτσιου στο 37`, που πήρε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λούκας για το 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν κάπως τα πάνω τους μετά την ισοφάριση, πλην όμως δεν άλλαξε κάτι άλλο ως την ανάπαυλα. Ανόρεχτος ο ΠΑΟΚ, πλην του ξεκινήματος, περίμενε τους Ολλανδούς, δίνοντας τους χώρο και το πλήρωσε στη φάση του 1-0.

Καλή Αλκμάαρ, καλύτερος ο Πόζογλου!

Η Αλκμάαρ μπήκε καλύτερα με τον Άντβοκαατ να βάζει και τον Γκούντμουντσον, ενώ ο Στέφενς άλλαξε τον Κωνσταντινίδη με τον Σκόνδρα. Οι Ολλανδοί κυκλοφορούσαν πολύ ωραία την μπάλα, χάνοντας ευκαιρία με τον Μπεργκχούις στο 57`, ενώ στο 61` ο Γλύκος απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Ισλανδού! Ο Νέτσιντ μπήκε αντί του Κλάους, που βγήκε με σφυρίγματα, μπας και...

Το 1-2 διαφαινόταν και τελικά ήρθε με το χαζό μάλλον πέναλτι του Λάζαρ στο 71` το οποίο έκανε γκολ ο Γκόρτερ και ο ΠΑΟΚ πλέον ήθελε μόνο νίκη... Ο Στέφενς έβαλε και τον μικρό Πόζογλου αντί του Στοχ, αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα. Η Αλκμάαρ κρατούσε μάλλον εύκολα το 1-2 κόντρα στον αγχωμένο ΠΑΟΚ, που προσπάθησε στο τέλος, ώσπου στις καθυστερήσεις ο νεαρός Πόζογλου διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 2-2.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 37' πεν. Λούκας, 90'+4' Πόζογλου - 31' Λαμ, 71' πεν. Γκόρτερ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάικλ Ολιβερ (Αγγλία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36' Γκουντέλι, 37' Λιούις, 88' Γκόρτερ, 90'+1' Γιόχανσον

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Κωνσταντινίδης (56' Σκόνδρας), Λούκας, Στοχ (74' Πόζογλου), Αθανασιάδης (64' Νέτσιντ).

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ντε Βίντερ, Ράινεν, Χαπς (89' Φαν Οφερεεμς), Λαμ, Χουντ, Γκόρτερ, Γκουντέλι, Μπέρχουις, Λιούις (54' Γκούντμουντσον), Όφερτουμ (74' Α. Γιόχανσον), Άβντιτς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags