Facebook Pixel Θα πει κι ένα τραγούδι…
| 2013-12-16 14:36:00

Θα πει κι ένα τραγούδι…

Θα πει κι ένα τραγούδι…

Πριν ένα μήνα παρουσιαζόταν ως βασικός στόχος του Παναθηναϊκού. Το Σάββατο… ο Ιγκλέσιας είπε να δώσει ένα καλό δείγμα γραφής...

1. Παρότι βρίσκεται στη χώρα μας ήδη οκτώ χρόνια και παρότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι μεγάλος σε ηλικία, ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι μόλις 28 ετών. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1985 στο Ροζάριο της Αργεντινής, με την άσημη Ελ Εξπρέσο Ελ Τρεμπόλ και στην ηλικία των 15 ετών μετακόμισε στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

2. Το ποδόσφαιρο είναι ο μόνος δρόμος που ήθελε να ακολουθήσει από μικρός και είχε την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του. Οι γονείς του είχαν το ίδιο όνειρο με τον Ματίας και ειδικότερα η μητέρα του, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία. «Ήθελε πολύ κι εκείνη – όπως και ο πατέρας μου – να με δει επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό και προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος. Πιστεύω ότι η μητέρα μου με βλέπει από ’κει πάνω».

3. Στη διάσημη ομάδα του Ροζάριο θα έμενε πέντε χρόνια, χωρίς να κατορθώσει να «φτιάξει» το όνομά του. Το γεγονός, όμως, ότι ήταν κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου του άνοιξε ευκολότερα το δρόμο για την Ευρώπη και το 2005 βρέθηκε στην Ισπανία και στη Μαδρίτη. Εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο, όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια συμμετοχή στην Primera Division με την πρώτη ομάδα. Το μόνο που συνέλλεξε ως εμπειρία ήταν η συμμετοχή του στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι του 2006, όπως και η συμμετοχή του σε μερικά φιλικά.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags