Facebook Pixel Απίστευτες καταγγελίες για τον Άρη!
| 2013-12-17 03:48:00

Απίστευτες καταγγελίες για τον Άρη!

Απίστευτες καταγγελίες για τον Άρη!

Ο υποψήφιος επενδυτής για τον Άρη, Γιάννης Κωνσταντινίδης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση μίλησε για τις προϋποθέσεις να βάλει λεφτά στην ομάδα, για τα… τρελά λεφτά που του ζήτησε ο Ηλιάδης σε προσωπικό του λογαριασμό στο εξωτερικό και για τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε.

Οι δύο άνδρες είχαν επαφές το προηγούμενο διάστημα για το «μπάσιμο» του επιχειρηματία στον σύλλογο, ωστόσο δεν φαίνεται πως θα υπάρξει θετική έκβαση, καθώς ο κύριος Κωνσταντινίδης ανέφερε πως στην «Δίκη» του ΣΚΑΪ, πως θα βάλει χρήματα μόνο αν ο Άρης μπει στο «Άρθρο 99» ή αν πέσει στη Γ’ Εθνική.

Ο υποψήφιος επενδυτής όμως, προχώρησε και σε μία σοβαρότατη καταγγελία, καθώς τόνισε πως: «Ο Ηλιάδης μου ζήτησε 500 χιλ. ευρώ σε λογαριασμό του στο εξωτερικό για να μπω στον Άρη και παράλληλα να μείνει αυτός πρόεδρος»!

Από εκεί και πέρα ο Κωνσταντινίδης ξεκαθάρισε μέσω της Δικης πως στη παρούσα φάση δεν μπαίνει στον Άρη, αφού τα χρέη ξεπερνούν τα 30εκατομμύρια ευρώ, ενώ πληρώνει 143 παίκτες!

«Προϋποθέσεις για να μπω στον Άρη είναι ή να υπαχθεί η ΠΑΕ στο άρθρο 99 ή να πέσει στην Γ ΄Εθνική», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από προηγούμενους διοικητικούς παράγοντες του Άρη να μην ασχοληθώ με την ομάδα»!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εδώ και 5 μήνες χρονολογείται η ιστορία μου με τον Αρη. Ξεκίνησε από έναν αγαπημένο μου φίλο, που τον συμβουλεύομαι πολύ, ο οποίος είναι στο Δ.Σ. του Αρη, είναι ο κ. Αθανασιάδης. Του είπα ότι με κάποιες προϋποθέσεις θα μπορούσα να επενδύσω στον Αρη και να αναλάβω τη διοίκηση, να αναλάβω το πλειοψηφικό πακέτο.
Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης

Τα χρέη υπερέβαιναν τα 30 εκατ. Είπα ότι όχι, δεν δυνατό μια τέτοια εποχή να επενδύσει κανείς τέτοιο ποσό και ότι η πρώτη και βασική προϋπόθεση είναι να μπει ο Αρης στο 99, γιατί μόνο τότε μπορώ να προστατευθώ αν μετά από την αγορά του πακέτου, έρθουν 100 άτομα με 100 χαρτάκια για να ζητούν λεφτά.

Ο πρόεδρος, ο κ. Ηλιάδης, μου είπε ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες. Μαθαίνω ότι στην απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου η κύρια ευθύνη είναι στον κ. Ηλιάδη. Οφειλε να καταθέσει κάποια χρήματα στο Παρακαταθηκών, δεν το έκανε, το πληροφορήθηκε ο δικαστής και απέρριψε την αίτηση. Πιστεύω ότι μπορεί ο Αρης να ενταχθεί και τώρα, αλλιώς δεν έχει άλλο δρόμο από το να πάει στη Γ΄ Εθνική για να απαλλαγεί από τα χρέη, όπως έκανε η ΑΕΚ. Ο Αρης είναι μια χοάνη που μόνο χρέη εμφανίζει.

Πριν από τρεις εβδομάδες, την Παρασκευή, πήγα στη Θεσσαλονίκη χωρίς να ξέρει κανείς. Ειδοποίησα τον κ. Ηλιάδη για να κάνουμε μια συνάντηση. Ηταν παρών και ο κ. Αθανασιάδης. Πήγαμε στο γραφείο ενός φίλου μου. Μιλήσαμε και ήθελε να με πείσει ότι ναι μεν, αλλά είναι καλύτερα να μπεις τώρα γιατί έχω κάνει συμφωνία με το 70% των ανθρώπων που έχουν λαμβάνειν από τον Αρη

Του είπα ότι θα μελετήσω τα στοιχεία και ότι σε παρακαλώ η συνάντηση αυτή να παραμείνει μυστική, να μη βγει πουθενά, να μην ακουστεί το όνομά μου.

Στις 12 τα μεσάνυχτα πήρα το αεροπλάνο της επιστροφής και πριν φτάσω στην Αθήνα όλα τα σάιτ και τα κανάλια είχαν το όνομά μου. Μετά από δύο μέρες εμφανίστηκε η φωτογραφία μου. Δε σας κρύβω αυτές οι δύο εβδομάδες έζησα πρωτόγνωρα πράγματα. Αντιμετώπισα πρωτόγνωρες καταστάσεις. Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, μου έλεγαν να μην πάρω τον Αρη. Ηταν ανώνυμα και επώνυμα, πρώην παραγόντων του Αρη τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί θα ξαναρχίσουν τα τηλέφωνα. Εχω καταγεγραμμένα τα τηλέφωνα, θα σας τα δώσω κάποια στιγμή.

Παρόλα αυτά, είπα επειδή είμαι παρών και είμαι φίλαθλος του Αρη, λέω ότι δύο είναι οι προϋποθέσεις για να μπω στον Αρη. Είτε να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 είτε να υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική. Εγώ είμαι φίλος με τον Ερασιτέχνη Αρη, αγαπώ τους ανθρώπους του και ειδικά τον κ. Στεφανίδη που έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, αλλά ο κ. Ηλιάδης κάπου...

Η συμφωνία (σ.σ. με τον Ηλιάδη) ήταν… να μην το πω αυτό, αφήστε... (σ.σ. τον πιέζουν να πει και υποχωρεί). Μου ζήτησε και λεφτά ακόμα, ο κ. Ηλιάδης. Σε περίπτωση που επενδύσω τον Αρη, θα ήθελε να παραμείνει πρόεδρος και να πάρει ένα σεβαστό ποσό (σ.σ. πάλι πιέζεται να το προσδιορίσει), να πάρει 500.000 ευρώ στο εξωτερικό. Δεν έχει σημασία πού μου ζήτησε να πάνε (σ.σ. πάλι πιέζεται και υποκύπτει)… σε προσωπικό το λογαριασμό, όχι σε off shore.

Και του είπα προσωπικά ότι δεν έχω αντίρρηση να παραμείνει πρόεδρος για μια 5ετία και να υπογράψω σχετικά, καθώς δεν θέλω να φαίνομαι στη διοίκηση. Για το άλλο του είπα… `θα δούμε πού θα καταλήξει'.

Αυτή τη στιγμή οι δύο προϋποθέσεις για να μπω είναι ή να μπει ο Αρης στο άρθρο 99 ή να πάει στην Ερασιτεχνική κατηγορία. Όχι, δε θα δεχθώ να συνεργαστώ με τον κ. Ηλιάδη. Το μόνο άνθρωπο που εμπιστεύομαι από το Δ.Σ. είναι ο κ. Αθανασιάδης. Κανέναν άλλο.

Για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες είπε: «Εγώ είμαι συνεκδότης στην εφημερίδα `η Ελλάδα αύριο' και προγραμματισμός μας είναι μέσα στο Γενάρη να λειτουργήσει ο παλιός `902' με άλλη ονομασία, ως ραδιοφωνικός σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας. Επίσης κάνω ένα εργοστάσιο στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στη Δράμα. Ομάδα της καρδιάς μου είναι η Δόξα. Είμαι στη διαδικασία, ήδη το κτίριο έχει παρθεί, για να στηθεί εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων γαλλικής τεχνολογίας MDI και θα παράγουμε αυτοκίνητα από το μηδέν μέχρι να κυκλοφορήσει. Εχω και κάποιες άλλες ασχολίες με συνεταίρους μου στο εξωτερικό, δεν είναι της παρούσης. Εχω ζήσει για πολλά χρόνια στο εξωτερικό. (σ.σ. λίγο αργότερα που ξαναρωτήθηκε, αποκάλυψε ποια είναι η δουλειά στο εξωτερικό). Είναι πολύτιμοι λίθοι. Τους μεταφέρω από την Αφρική στην Ελβετία».

Για τα χρέη του Αρη είπε: «Είναι πάνω από 30 εκατ. ευρώ και αν μπει στο άρθρο 99 τότε κατεβαίνουν στα 14 εκατ. Ο Αρης εργοδοτεί 142 παίκτες, αμείβονται από τον Αρη, πληρώνονται από τον Αρη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags