20/12/13 - 20:14

«Τους χρειαζόμαστε όλους!»

Σε αντίθεση με τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από τον ΠΑΟΚ, ο Χουμπ Στέφενς ξεκαθάρισε πως τους θέλει όλους!

«Τους χρειαζόμαστε όλους!»
50.846views 0shares

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε στη Nova: «Λέμε διαρκώς πως έχουμε μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, είμαστε ομάδα και τους χρειαζόμαστε όλους. Θα δούμε πως θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και γι' αυτόν τον αγώνα αλλά πιστεύω πως διαθέτουμε αρκετή ποιότητα που μπορούμε να παρουσιάσουμε την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε».

Σ' ότι έχει να κάνει με το τι σκέφτεται να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του για την επικείμενη αναμέτρηση προκειμένου να κλείσουν νικηφόρα το τρέχον έτος πρόσθεσε: «Να είναι συγκεντρωμένοι κι αφοσιωμένοι στον αγώνα. Μετά θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στους δικούς τους ανθρώπους και να το γιορτάσουν . ελαφρώς, μια εβδομάδα θαρρώ γιατί θα πρέπει να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε για την επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση η οποία θα μας περιμένει στις 5 Ιανουαρίου. Είμαστε χαρούμενοι που αυτό είναι το τελευταίο μας παιχνίδι γι' αυτή τη χρονιά αλλά ακόμη κι έτσι θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση ως κατευόδιο», ολοκλήρωσε ο κ. Στέφενς την τοποθέτησή του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ