Facebook Pixel Mένος ΣΥΡΙΖΑ για Μελισανίδη
| 2013-12-20 21:18:00

Mένος ΣΥΡΙΖΑ για Μελισανίδη

Mένος ΣΥΡΙΖΑ για Μελισανίδη

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για την εμπάθεια που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ισχυρό άνδρας της ΑΕΚ και τις μάσκες που έπεσαν στη Βουλή με αφορμή τον Ψωμιάδη.

Δεν μου αρέσει να ισοπεδώνω τους πολιτικούς. Ιδίως τα τελευταία τέσσερα χρόνια που με όλα αυτά που γίνονται ακόμη και οι ευνοημένοι από ρουσφέτια έγιναν οι μεγαλύτεροι υβριστές των πολιτικών προσπαθούσα να κρατήσω μία άμυνα. Πιο πολύ για να μην καούν μαζί με τα ξερά και τα χλωρά. Γιατί η αδικία είναι αδικία όποιος κι αν την υφίσταται. Ετσι εξετάζω τα πάντα ανά περίπτωση και χωρίς τσουβαλιάσματα.
 

Δεν θέλω να τσουβαλιάσω λοιπόν όλο τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτό που έγινε σήμερα στην Βουλή. Είναι δύο κορυφαία του στελέχη όμως που εκφράζουν την γραμμή του κόμματος. Ο κ. Παπαδημούλης και ο κ. Λαφαζάνης. Σίγουρα δεν μίλαγαν για τον εαυτό τους σήμερα. Δεν εξέφρασαν μια προσωπική άποψη. Μίλησαν εκ μέρους του κόμματος του. Και προκειμένου να λαϊκίσουν και να χτυπήσουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενέπλεξαν τόσο τον ηγέτη της ΑΕΚ όσο και την ίδια την ομάδα στα πολιτικά τους παιχνίδια από τα οποία στο τέλος έγιναν... ρεζίλι.

Γιατί είναι τεράστιο ρεζιλίκι να μιλάς για σκανδαλώδη ρύθμιση υπερ Μελισσανίδη και ΠΑΕ για την συγκεκριμένη που εκτός των άλλων ΠΕΝΤΕ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την είχαν καταθέσει τέσσερις μήνες νωρίτερα. Για το ίδιο θέμα. Για να γίνει μια προσπάθεια να μην πάνε τελείως χαμένα τα 44.000.000 ευρώ με τους τόκους από το 2008 που έχει καταδικαστεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ να επιστρέψει ο Μάκης Ψωμιάδης στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Για να μπορέσει το Ελληνικό δημόσιο να μειώσει ή ακόμα και να μηδενίσει την ζημιά του από την διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ που χρώσταγε κάτω από 30.000.000 ευρώ κυρίως στην εφορία αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες (ΙΚΑ κτλ).


Ο μόνος που θα ευνοηθεί αν δεν ψηφιστεί αυτή η νομοθετική ρύθμιση είναι ο Μάκης Ψωμιάδης. Το δικό του παιχνίδι έπαιξαν λέγοντας αυτά που είπαν από άγνοια ή δεν γνωρίζω τι άλλο τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ελπίζουν πως θα κυβερνούν την χώρα μια μέρα. Και το μόνο που θα ευνοηθεί αν ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση είναι το Ελληνικό δημόσιο που αν κυνηγήσει τον Ψωμιάδη έχει σίγουρα πολύ περισσότερες ελπίδες από την ΠΑΕ ΑΕΚ να βρει χρήματα και να τα πάρει προς όφελος του Ελληνικού λαού. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς διαλύθηκε και η νέα ΠΑΕ που θα φτιαχτεί θα ξεκινήσει από το μηδέν.

Και 50.000.000 να βρει το Ελληνικό δημόσιο και να πάρει από τον Ψωμιάδη στην ΑΕΚ δεν θα πάει ούτε ευρώ. Αυτός που είναι τελείως άσχετος με το όλο θέμα αφού ούτε χρεωμένος είναι για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως οι Ντέμης, Θανόπουλος, Αδαμίδης και Δημητρέλος, ούτε έχει κάποιο κέρδος από την όλη υπόθεση είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο οποίος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα χωρίς κανένα λόγο και μόνο επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο πως έχει μένος μαζί του. Σήμερα εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Οι μάσκες έπεσαν. Και σε κάθε περίπτωση ΟΛΟΙ πρέπει να αφήσουν έξω από τα πολιτικά τους παιχνίδια την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags