Facebook Pixel Σ. Κόλκας: Κατώτεροι των περιστάσεων (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-12-21 12:50:00

Σ. Κόλκας: Κατώτεροι των περιστάσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Σ. Κόλκας: Κατώτεροι των περιστάσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταύρος Κόλκας αναρωτιέται για το αν ο τωρινός ΠΑΟΚ εκπέμπει υγεία και για την αίσθηση που έχει δημιουργηθεί στο κόσμο για τα δύο στρατόπεδα που υπάρχουν στην διοίκηση.

Ξύπνησα πολύ νωρίς σήμερα, άλλο ένα δείγμα πρόωρης κλιμακτηρίου και ασυναίσθητα ανοίγοντας τον υπολογιστή το χέρι μου πήγε σε ένα βίντεο που παρουσιάζει το… στήσιμο της διοίκησης της Εφές Πίλσεν προς τους παίκτες της. Τους πήγαν να παρακολουθήσουν όπερα, ανυποψίαστους εντελώς και εκεί που ήταν έτοιμοι να κοιμηθούν, σε ένα πολύ καλά στημένο σκηνικό, όλο το θέατρο σηκώθηκε στον αέρα τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας.

Είναι ένα βίντεο που βλέπω συχνά και κυρίως εποχές που αντιλαμβάνομαι πως το συναισθηματικό δέσιμο της δικής μου ομάδας με το κοινό της πάσχει. Και πολλές φορές ταλαιπωρώ το μυαλό μου για να βρω τρόπους να αλλάξει αυτό. Ο ΠΑΟΚ δε θυμίζει σε καμία περίπτωση τον ΠΑΟΚ που μεγάλωσα. Το γιατί είναι αρκετά σύνθετο. Ας πάρουμε όμως μια σειρά για να καταλήξουμε εκεί που πρέπει. Αρχικά στο διοικητικό κομμάτι. Αυτό εκπέμπει υγεία; Μάλλον όχι.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags