Facebook Pixel K. Kουκουλάς: Πρωτάθλημα χωρίς Σούλη δεν γίνεται!
| 2013-12-21 15:40:00

K. Kουκουλάς: Πρωτάθλημα χωρίς Σούλη δεν γίνεται!

K. Kουκουλάς: Πρωτάθλημα χωρίς Σούλη δεν γίνεται!

Οι πιο παλιοί θα θυμούνται το σύνθημα «αλλαγή δεν γίνεται χωρίς τον Αρκουδέα». Παραφράζοντάς το, μπορούμε να πούμε ότι πρωτάθλημα δεν γίνεται χωρίς τον Σούλη. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Ο Παπαδόπουλος, που είναι πλέον περισσότερο γνωστός με το μικρό του όνομα, επέστρεψε στον πάγκο του Αρη, από τον οποίον τον είχε διώξει (αν και είχε σώσει την ομάδα) ο Ηλιάδης που έφυγε για να έρθει ο Σκόρδας που (ξανά) έφερε τον Σούλη.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Νικαιώτης τεχνικός βάζει... όπισθεν και επιστρέφει σε ομάδα από όπου είχε αποχωρήσει, καθώς το έχει πράξει και με την Προοδευτική (όπου υπήρξε παίκτης της) και με τον Πιερικό. Μάλιστα, το πήγαινε-έλα στην Κατερίνη έχει γίνει τουλάχιστον τρεις φορές. Από κει και πέρα έχει δουλέψει σε Λάρισα, Απόλλωνα Λεμεσού, Καστοριά, Πανηλειακό, Προοδευτική, Βύζα Μεγάρων, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγάλεω, Διαγόρα, Βέροια, ΑΕΠ Ηρακλή και Αρη.

Μετρά πάνω από 350 παρουσίες στους πάγκους, αν και έχει (σχεδόν) άλλες τόσες παραιτήσεις. Αυτό που μένει, όλα αυτά τα χρόνια, είναι η άνοδος με την Προοδευτική, η επιτυχία του να κρατήσει μια φορά τον Πιερικό στην Football League και άλλη μία να μπει στα play off της κατηγορίας και βέβαια η απίστευτη κόντρα που έχει με τον Νίκο Αναστόπουλο. Τα όσα ακούγονται στις συνεντεύξεις Τύπου μεταξύ τους, αποτελούν hot υλικό για το YouTube και αυτό αναμένουμε με ενδιαφέρον την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Αρη.

Μάλιστα ο Σούλης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε χθες πεπεισμένος ότι θα τον κρατήσει στην κατηγορία. Η συνέχεια επί των... γηπέδων.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags