Facebook Pixel Υπέγραψε, σκόραρε, νίκησε!
| 2013-12-21 17:40:00

Υπέγραψε, σκόραρε, νίκησε!

Υπέγραψε, σκόραρε, νίκησε!

Με δύο γκολ... κέρασε για το νέο του συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Λουίς Σουάρες στη νίκη με 3-1 των "ρεντς" επί της Κάρντιφ!

Για να διασπαστεί η άμυνα της Κάρντιφ, χρειαζόταν κάτι… ιδιαίτερο από τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ. Κι επίσης, χρειάστηκαν 25’ για να… λυθεί ο Γόρδιος δεσμός και να πάρει φόρα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Οι «bluebirds» αντιστέκονταν, υποχρέωναν τους «κόκκινους» να απειλούν μονάχα με μακρινά σουτ, ενώ στο 15’, ο Νόουν ανάγκασε τον Μινιολέ να επέμβει σε εξαιρετικό σουτ που δοκίμασε. Η ωραία συνεργασία των Σουάρεζ, Κουτίνιο και Χέντερσον στο 25’, λοιπόν, επέτρεψε στον Ουρουγουανό να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και να γράψει το 1-0. Στο 33’, ο Κουτίνιο με ωραία κίνηση και σουτ από πλάγια αριστερά, πέτυχε το δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Φλάναγκαν στο 40ο λεπτό. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 42’ από καταπληκτική κάθετη του Χέντερσον στον Σουάρεζ και ασίστ αυτού στον Στέρλινγκ για να πλασάρει σε κενή εστία. Το 3-0 του πρώτου μέρος διαμόρφωσε ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, με ωραίο δεξί σουτ στην εκπνοή των 45 λεπτών.

Το ξεκίνημα της Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο δυναμικό από το πρώτο και με εμφανή τη διάθεση να δώσει διαστάσεις στο σκορ, αναλαμβάνοντας… δράση ευθύς εξ αρχής για να πετύχει κι άλλα γκολ. Ο Μάρσαλ, είδε τη μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του σε μερικά σουτ που δοκίμασαν οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και… από το πουθενά, η Κάρντιφ, μείωσε. Στο 58ο λεπτό, από εκτέλεση φάουλ του Γουίτινγχαμ, ο Ματς, αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και έκανε το 3-1. Το γκολ αυτό, έδωσε πνοή στους φιλοξενούμενους που κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ που τους ευνοούσε. Οι «bluebirds» συνέχισαν να τολμούν και παράλληλα να αντιμετωπίζουν σωστά τις επιθέσεις της Λίβερπουλ, ισορροπώντας την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο. Σε ξαφνική αντεπίθεση των «κόκκινων» στο 75’ ο Λουίς Σουάρεζ πέτυχε το δοκάρι και το 3-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags